1. 1.
    -1
    @14 asker saatini biliyorum nitekim askerlik yaptım kardeşim. günlük ortamında iş ortamında o saati takacak halin yok haksız mıyım?

    saatler genel olarak pahalı bu gerçeği yadsıyamayız değil mi haksız mıyım? el yapımı da olsa, kaliteli malzeme de kullanılsa ki hiçbirinde değerli taş veya değerli maden yok beğendiğim saatlerde bu gerçeği değiştiremezsin. 18bin liralık saat de olsa o beğenip sorduğum saat torunumun torununa kalacak ya da kolleksiyon olacak bir saat değil, bazı öyle 100bin dolarlık saatler vardır 10 kuşak geçse yine de kullanılabilir aile yadigarı olarak hediye edilir vs.

    eskiden böyle değildi saat mevzuları hepsinin zütü kalktı. benim 40 senelik babadan kalma seiko saatim de var manevi değeri paha biçilemez benim için maddi değeri ise en az 4 rakamlı bir sayı olarak gösteriliyor şu an kolleksiyonluk değeri var artık üretilmiyor ama yine de alındığı yıllarda öyle 1 maaşını yatıracağın fiyata alınmamış bunu biliyorum en azından.

    1000 lira 2000 lira hadi eyvallah da 20bin lira nedir orta kalite bir saate yazık günah dıbına koyim.

    bir kişi de çıkıp he dıbına koyim çok pahalı demiyor hala övüyor da övüyor.

    geldiklerinde taşşak geçtiğimiz bebişinci de gelmiş bana liseli diyor keşke liseli olsam şimdi, gençliğimi mumla arıyorum.
    ···
   tümünü göster