/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +1 -3
    şöyle bir taktik düşünüyorum uygulaması biraz zor olur gibime geliyor çünkü kumandalar abd ve israil de ikiside oturduğu yerden yönetiyor..

    ilk önce bir çıkartma ile gürcistan ve ermenistan a gireceğiz çünkü toprak istiyorlar bizim için tehlike oralara giriş yapsak %90 elimizde olur.

    kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti için güney kıbrıs rum yönetimi tehlike oraya da ayrı bir savaş ile &90 alırız.

    yunanistan zaten kriz içinde nufusumuz onlardan epeyce de çok istanbul dan bir ayaklanma başlatsak akşam olmadan yunanistan elimizde olur. yunanistana sahip olunca %70 bulgaristan da elimizde olur.

    gelelim en sıkıntılı yer olan orta doğuya bunun için ise bütün askeri güçleri oraya yönlendirmeliyiz hazar denizine kadar ilerleyip türkmen ler den de yardım ve destek alıp, işid ile bir anlaşma yapmalıyız çünkü toprakları kaybetme korkumuz var dolaylı olarak işid ile sağlam bir anlaşma yaparak orta doğu ile savaş içindeyken akdeniz den aşağı kıyı boyundan(hatay dan aşağı) israile kadar olan yere ilerleyip hakimiyete sahip olmasakta adımızdan söz ettirmeliyiz. mekke ve medine ye kesin ve kesin sahip olmalıyız(osmanlı zamanında oralar topraklarımız arasındaydı)müslümanlar için önemli bir yer orası oranın hakimiyeti bizde olduğu vakit hem güç ve hem de döviz bakımından ilrleyişe geçeriz. işin içine işidi kattığım için saçma bulanlar veya sinirlenenler olabilir tamam işid dostumuz değil fakat savaşta herşey mübah çünkü orta doğu ya tek olarak ilerlersek çok kan kaybederiz hatta savaşı kaybedebilirizi, o yüzden işidi kattım ama anlaşmayı tam ve güvenilir bir şekilde yapacağız onların bize yardımı olacak bizim de onlara olacak. işidi asla türkiye ye sokmayacağız. işid pkk ve teröristler için güçlü bir kalkan işidin borusu ortadoğuda çok sert ötüyor ezeli ve ebedi düşmanlarımızı işid hallederse suriye iran ırak bu ülkeleri biz de yardım edecek anlaşmalar sonucunda ya onlara veririz ya biz alırız. oraların bizim için çok da önemi yok çünkü orası çöl fakat petrol var ve çoğu ülkenin gözü petrolde petrole yüzdelik hisse ile ortak da olabiliriz. çünkü abd türkiye den destek istiyor işid abd için sıkıntı çünkü abd petrole ulaşmak derdinde ve türkiye yi kullanmak istiyor işid oraya hakimiyet sağlarsa abd başaramaz bunun için için farklı bir politika uygulayıp bütün planları değiştirip abd ye yardım ederek işide karşı cephe alacağız ve işid karşılığında pkk ve terörist sorunu türkiye için %100 bitmesi karşılığında anlaşma imzalayacağız.

    veyahutta bütün herşeyi göze alıp işid ile birleşerek işin için abd sorununu ortadan kaldırıp orta doğuda hakimiyet sağladıktan sonra amerika ile bir pazarlığa gireceğiz.

    hepsini okuyun lütfen özet falan istemeyin, bazılarınıza saçma gelebilir, kürtler sinirlenebilir.

    ama gerçekler böyle, sadece fikir belirttim kimse yanlış birşey anlamasın

    sizlerinde bir fikiri düşüncesi varsa yazın, fikir alışverişi yapalım...
    ···
   tümünü göster