/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +6
    kral4fero: taklit edemeyeceğim kadar doğal bir mallığı var, yaptıklarını trollük için yapmıyor doğası gereği yapıyor. inci sözlükte açtığı gibko başlıkların cidden yaratıcılık barındırdığını ve zekice hazırlandığını düşünüyor ayrıca hayatının tek güzel yanının, giblendiği tek ortamın inci sözlük olması da cabası. özeniyorum sana kral4fero, keşke senin kadar cahil ve mal bir huur çocuğu olsam, belki o zaman sadece inci sözlükte takılarak mutlu olabilirdim.

    amy pond: tam anlamıyla bir türk kezbanı özelliklerine sahip bu hanım kızımız en az kral4fero kadar mal. sözlükte paylaştığı tencere zütünün capsine bakarak 31 çeken adamlar olduğunu düşünüyor he varsa o adamlar ayrı bir araştırma konusu zaten. tam anlamıyla bir cahil ve gerizekalı, inci sözlüğün gibko gerçek hayatı olduğunu sanıyor ve gerçek hayattaki gibi kız olduğu için insanları her tartışmada alt edebileceğini, inci yazarlarının liseli bir ergen gibi kız olmasan var yaee diyeceğini düşünüyor. özeniyorum sana amy pond çünkü cahillik ve kendini bilmezlik mutluluktur.

    neyse sonuç olarak bu arkadaşlara kin duyduğum, bu arkadaşları sevmediğim düşünülmesin. benim gibi sosyolojik tahliller yapmayı seven bir adamın en büyük velinimeti bu 2 arkadaştır. sizlere özeniyorum, sizleri çok seviyorum kral4fero ve amy pond, asla bu sözlüğü terketmeyin.
    ···
   tümünü göster