1. 876.
    0
    O sıralar aile sorunlarımı bahane ederek , bizim tayfanında katkısıyla cigaraya başladım. ilk içişimi anlatayım okuldan tüyüp çinçine gittik gıttonun ordan malları alıp tayfungilin mahalledeki parka gittik , özgür cigarayı sarmaya başladı. O sırada telefondan müzikler açılıyor iyice tribe giriyorduk he bu arada müziklerden konu açılmışken lise yıllarımı hatırlatan tek isim arap şükrü diyebilirim az mı dinledik be reisi , dinleyin parçalarını on numaradır her dinlediğimde gözlerim dolar , (ben sende tutuklu kaldım - bu şehir beni boğuyor - ayrılacağım) rakı falan içen panpalarım bu adamı dinlemeden içtiyseniz boşuna içmişsiniz.

    Neyse devam ediyorum , ilkkez cigara içicektim , bizim tayfaya sadece içelim dedim nedenini bile sormadım herşeyi ayarladı gardaşlarım benim , özgür sardı dönüyoruz 5 kişi cigarayı (ali içmiyor sadece yanımızda duruyor).

    Sıra bana geldi ve ilk çekişimle birlikte dumanı tüm vucüdumda hissettim , normal sıgara gibi değil hani derler ya sigarayı içine çek dalgası .. Cigarada bi kere çektiğinde heryerine doluyor amk , ilk çekişimle birlikte hafif döndü başım , bi kaç kere döndükten sonra benim kafa güzel oldu ayaklanıp ben gidiyorum demişim. Mal gibi etrafta dolanıp okula gittiğimi hatırlıyorum . Bizim okul saat 13.00 olunca dağılırdı benim kafa nasıl güzel olduysa saat 16.30 gibi okulun önüne gidip çağlayı beklemiştim amk evine zütüreyim diye , 1 saat bekledikten sonra kendime geldim saate baktım 17.20 amk sonradan aklıma geldi bizim okul saat 1 de dağılıyordu diye kendime küfrede küfrede eve gittim.
    ···
   tümünü göster