/i/Tespit

  1. 1.
    +4
    Merhaba dostlar öncelikle bunun bi TROLL veya sazan olmadığını söyliyeyim.

    Belki kim okuyacak bunu dıbına koyduğum diyeceksiniz, haklısınız ama yinede yazacağım. Zaten bu entryden sonra bi moddan silik atmasını isteyeceğim. Her neyse

    Duygu dolu bi veda mektubu bırakmak istemiyorum zaten yakın ve iletişim halinde olduğum yazarlar ile özelden vedalaştım, helallik aldım ama ne olursa olsun senelerimiz geçti burada kah iyi, kah kötü..

    Nice yazarlar gitti bu para uğruna gibip atılmış mecradan. Bizler hiçbirşeyiz. Zaten kalite ve karakter sahibi adamlar yıllar önce bıraktılar sözlüğü yanlış anlamayın sizlere karaktersiz demiyorum ama sizlerde alışkanlık olduğu üzere giriyorsunuz yoksa liseli ve ergen yuvası olduğunu benden daha iyi biliyorsunuz.

    Yıllar geçti çok güldük çok eğlendik ama her güzel şeyin bir sonu vardır dostlar. Benim belleğimde hep güzel eğlenceli olarak kalacaksınız.

    Nesilcilik yaptım, sinirlendirdiğim çok yazar oldu mazur görün bu kardeşinizi. Hepinizi sevmeye çalıştım elimden geldiğince.

    Öğrendiğimiz merak ettiğimiz çok şey oldu. Küfürleştiğimiz, kankacılık oynadığımız zamanlar da. Ama benim başlık altında ana bacı küfürleştiğim adamlarla pmden adam gibi konuşup ahbaplık yaptığım çok yazar oldu. Kavgacı olmayın insanlarla iyi anlaşmaya çalışın.
    Birde unutmayın liselilik beyindedir. En büyük örneği benimdir heralde tanıyanlar BENim 20-25 yaş aralığında falan olduğumu zannedecektir ama değil..

    Her neyse dostlar bir daha uğramayı düşünmediğim bu mecrada ifşamı verip gideyim öyleyse..

    Yaşımı şeklimi şemalimi merak edecek olursanız. 18 yaşında lise öğrencisiyim. istanbul fatihte ikamet ediyorum. Benden bu kadar dostlar.

    Arkadaşlığınız kardeşliğiniz için sonsuz teşekkürler dostlar hakkınızı helal edin.

    Varsa hakkım helal olsun..
    ···
   tümünü göster