1. 551.
    +1 -1
    sınıfın kaşarları ayça ve gizemle ayçaların evde sınava çalışmaya gitmiştik. 3 erkek 2 kız ayçaların evde başladık çalışmaya. evde anne babası yoktu gayet rahat ortamdı.
    ilk başta gayet düzgün gençler olarak güzel güzel çalışıyorduk, ta ki mola verene kadar.
    ayça biralar mı dersin, cin mi dersin, votka mı dersin bir ton içkiyle döndü. babası çok içermiş dolapta bir ton içki bulundururlarmış. gizem de ayça gibi kaşar olduğunu ıspatlıyacak ya, başladı barmenlik yapmaya bize alkol karışımları yapıp veriyor.
    biz de ergen erkekler olarak önümüze verileni içiyoruz. kızlar da içti. en az içen bendim ve olanların tamdıbını tek hatırlayan benim.
    çok detaya girmiycem ama gizemin gögüslerini açıp üstüne bira döktüğünü ayçanın da o göğüsleri yaladığını gördükten sonra biz 3 erkek diktiğimiz çadırları indirerek gibimizi sıvazlamaya başlamıştık.
    kızlar bize de musallat oldu tabi. gizem hepimizin mutelif yerlerini özellikle de mikimizi alkolle yıkadı. ayça ise bana ve diğer çocuğa saxo çekti. ben kızın göğüslerine boşalmıştım. diğer hayvan kızın direk ağzına yüzüne patlayınca üçüncü çocuk iğrendi ve saxo istemedi. gizem bu sırada sızmış kalmıştı, gögüslerini arada gidip avuçluyorduk.
    sonra uyandığımda herkes bir köşede sızık vaziyetteydi. ders çalıştığımız kitapların üstü hep kusmuktu. ders kitaplarımız telef olmuştu. ben diğer iki arkadaşı uyandırdım saat 5e geliyordu. ayçanın anne babası altıda işten çıkıyor eve yedi gibi geliyordu. hemen incinlığı giderip onlar gelmeden evden çıkmalıydık.
    gizemle ayçayı güç bela uyandırdık. etrafı temizledik, üstümüzü giyinip hemen evden tek tek çıktık.
    ertesi gün toplandık, herkes birbirine neler olduğunu soruyordu. herkes az çok bişeyler hatırlıyor ama olayın bütününü bilmiyordu. kıkır kıkır gülerek şunu mu yaptık böyle mi dedik gibi anlamsız şeyler konuşuyorlardı. tabi burada yazmadığım bazı şeyleri yaptıklarından haberleri yoktu.
    sınavdan hepimiz kötü almıştık sanırım. sonra ayça az biraz bişeyleri hatırlamış olacak ki biz üçümüze tavır aldı durup dururken. konuşmamaya selam vermemeye başladı. gizemi de doldurdu ve o da bizimle konuşmamaya başladı.
    buda böyle uzun lise ve ciksbarındıran bir anımdır.
    ···
   tümünü göster