/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -12
    Merhaba arkadaşlar. Şimdi size birkaç bir şey anlatacağım.
    Ben bir kürdüm. Türk kardeşlerime yapılan tüm haksızları banada yapmış sayıyorum.
    Bu vatana yapılmış tüm tacizler, terbiyesizlikler banada yapılmıştır. Ben bunu ayırt etmiyorum.
    1453 de Osmanlı, istanbulu feth ettiğinde benim soyumda oradaydı. Bizde savaştık bunlar uğruna.
    Osmanlı, sizin olduğu kadar benim de atalarım sayılır. Bundan her zaman gurur duydum.

    Farkında olasınız diye de sosyoloji dersi vereyim size.
    Bilesiniz ki, bu gün yaşıyor olduğumuz tüm sorunlar, 100 yıl hatta daha öncelerine dayanır.
    Bunu tetikleyen olay ne midir? Dersim katliamıdır. Ne hakkı var 1937 yılında Mustafa Kemal Atatürk, ismet inönü, Celâl Bayar, Fevzi Çakmak vs kürtleri, türkleştirme politikasını uygulayarak katletmeye? Osmanlının varlığından itibaren bizde bu günki durumlara göre isyan hiç duydunuz mu? Yoktur. Niye mi? Çünkü amaç ırk davası değil, islamiyet davasıdır. Atatürk ve ona hizmet edenler bu ülkeyi taarumar etmişlerdir. Bunu tarih bilen her kürt bilir. Peygamber efendimiz (s.a.v) ırkçılık yapan bizden değildir buyuruyor. Allah ben insanlara sahip olduğu Irklara göre değil, inançlarına göre sayarım buyuruyor. Her şeyin sahibi olan Allah bunu buyururken bizim Irk davasına düştüğümüzü düşünmek kimin haddine?

    Şimdi gel gelelim PKK ve diğer olaylara.
    Şunu bilesiniz ki, hiç bir kürt (gerçek kürt ise) PKK'ya destek vermez. Başka yollarla beyni yıkanmış bir takım kimseler olucaktır elbet fakat onların bu ülkenin huzurunu karıştırıyor olması, bütün kürtlerin bunu istediği anldıbına gelmez. Bu aynı, bir insanın islamiyet adına cinayet işlemesi ve bunu islamiyetin emrettiği anldıbına gelmediği gibi.

    Abdullah Öcalan huur cocugunun tekidir, ona destek olan veya onu önder sayan kürtler değil hangi ırk veya kim vara hepsinin anasını öncelikle ben gibeyim. Abdullah öcalan hiç bir zaman kürtlük davasına öncülük etmemişdir. Kendisi Kürt değil Ermenidir. Tarihi bilgisi olanlar için söylüyorum araştırailirsiniz. Adı "Artin Agopyan"dır. Ben bunu öz dedemden duydum. Asala (ermeni) örgütünün devamı olarak PKK kurulmuştur. Özünde ermeniler yatmaktadır. Fakat bu günün Kürtleri cahil ve yoksul oldukları için tarihden bir haber oldukları için bunun farkında değildir. Onlarıda belki kınamakta haklıyız belkide değiliz. Ben üniversiteyi sırf kürt olduğum için bana karşı ön yargılar sebebiyle bıraktım. Dağa mı çıktım ? Hayır. Dağ benim için bir şey ifade etmiyor ki dağa çıkayım. Amaç bu ülkeyi bölmek.

    Allah rızası için rica ediyorum. Her kürt PKKLı değildir. Her PKKlıda kürt değildir.
    Adıyamandan saygılar ve sevgilerimle.
    ···
   tümünü göster