1. 1.
    +34 -14
    oral ciks bir sanattır.

    penisi seyredin. evet, penisi seyredin. içi kan dolarak sertleşmiş, normal halinden çok daha büyük boyutlara ulaşmış, koca bir adamı zevkten kıvrandıran bu doğa muzicesi organa yakından bakın. damarlarını inceleyin, mantar şeklindeki başına bakın ve buraya küçük bir öpücük kondurun. sonra geçin testisleri inceleyin. kadının hamile kalmasını sağlayan spermleri üreten işte bu testislerdir. yerini daha sonra açıklayacağım prostat tarafından üretilen meni sıvısı, boşalma esnasında pc kası tarafından penisin ucuna doğru itilir. bu sıvıya, testislerden geçerken spermler karışır ve beraberce idrar yolundan dışarı fışkırtılırlar. erkek için ciksin orgazm, yani zevk açısından doruk noktası işte bu boşalma anıdır. bu boşalma o denli zevk verir ki, erkek sürekli olarak bunu yaşamak ister. testisler ve burada üretilen spermler ısıya çok duyarlıdır. normal vücut ısısı zararlı olduğundan vücut dışında bu ince ve hassas torbada bulunurlar. isı arttıkça torba gevşer ve testisler mümkün olduğu kadar vücuttan uzaklaşır, ısı azaldıkça da torba büzülerek vücuda yaklaşır. bu sayede testislerin sıcaklığı belirli bir seviyede tutulur. testislere baktığınızda, torba içerisindeki iki yumurtanın sürekli hareket ettiğini, yer değiştirdiğini göreceksiniz. heyecan verici değil mi? çünkü penis sertleşmiştir ve yakında bir fışkırtma operasyonu yapılacaktır. testisler kendilerini buna hazırlamaktadır.

    penisle oynayın. penisi elinizle tutun ve sağa, sola, yukarı, aşağı hareket ettirin. yanağınızı uzatıp penisle yüzünüze hafif darbeler atın. bacaklarınıza sürtünen bir kedi gibi yanağınızı penise sürtün. herif perişan olacak * sonra bir arabanın vites kolu gibi penis başını avucunuzun içiyle tutun ve 1, 2, 3, 4, 5 ... vites değiştirin. boşa alıp sağa-sola sallayarak boşa aldığınızdan emin olun. penisin üzerine eğilerek göğüs uçlarınızı penise değdirin, sağa sola sallanarak göğüslerinizle o'nu dövün. en sonunda da, eğer saçlarınız uzunsa saçlarınızla penisi okşayın.

    biraz daha aşağı inin. testislere gelin, bu torbayı avucunuza alarak dikkatlice okşayın. dikkatlice diyorum çünkü testisler çok hassastır, darbeye ve baskıya gelmez, hemen şiddetli ağrıya neden olurlar. torbayı olduğu gibi ağzınıza alın ve dilinizle okşayıp tahrik edin. hava sıcak ve dolayısıyla torba iyice sarkıksa bu iş daha keyifli olur.

    (bkz: anal ciks hakkında)
    (bkz: anal ciks hakkında 2)
    ···
   tümünü göster