/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    öncelikle alayınızın dıbına koyayım. amkduklarım yazdığınız başlıklardan salak saçma rüyalar görüyorum. vay üvey annemi şöyle gibtim, üvey bacıma böyle gömdüm. huur çocukları sitenin yarısı sizin yüzünüzden annesini evden yollayıp babasına yeni karı almayı planlıyorlan.

    sağa sola iteledikten sonra sakince olaya geçebiliriz. anlatacaklarım rüyamda gerçekleşti beyler. kızlardan gelen "iyiyim sennnn? (:" mesajındaki gülücüğe odaklanıp 31 çeken bi millet olduğumuz için, rüyamı anlatmaktada bi sakınca olduğunu sanmıyorum.

    oysaki o gece bolca şarap eşliğinde sakince uyumuştum. annem "oğlum pgiboloğun geldi" diyerek seslendi. 23-24 yaşlarındayım 5 senedir aileden ayrıyım, ona rağmen hiç sorgulamadan mal gibi "tamam anne" diyip rüyanın oltasına düşüyorum. hatun geldi şöyle 50 yaşlarında sarışın öyle taş gibi falanda değil, aşuredeki kuru üzümler gibi büzük memeleri, ondanda daha beter kayısıya dönmüş zütü vardı. yani gibseler gibmem. bilemedim giberlerse giberim(geçmiş aşure gününüz mübarek olsun beyler). ilk defa karşımdaki hatunu gibmeyi düşünmeden derdimi anlatacağım için mutluydum. odama geçtik, ve hafiften başımdan geçenleri anlatmaya başladım.

    işte olduğumdan parça parça itelemeye devam edicem beyler.
    ···
   tümünü göster