1. 1.
    +9 -2
    (bkz: oral ciks hakkında) nın devamıdır.

    testislerden züte doğru kayın. testis torbasının bitimiyle anüs arasında kalan bölge pc kasıdır. burayı okşayın, parmağınızla hafif bastırın. bu hareket prostatı tahrik eder ve yukarıdan bir inilti duymanıza neden olur. sonra anüse geçip parmağınızla bu deliğe bastırın, daireler çizerek okşayın. eğer uzun tırnaklarınız yoksa bir adım daha ileri gidebiliriz. baş parmağınızı tükürükle ve zararsız bir maddeyle (vazelin, bebe yağı vb) kayganlaştırıp yavaşça anüsten içeri sokun. 3-4 cm soktuktan sonra penise doğru olan bölgeye yavaşça bastırıp okşayın. bu da prostatı tahrik eder.

    penisi ağzınıza yerleştirin. sıra geldi en önemli bölüme. bir elinizle penisi tutun ve ucunu ağzınıza yerleştirin. sonra yavaşça penisin köküne doğru ilerleyin. ne kadarını ağzınıza alacağınıza siz karar vereceksiniz. bu şekilde ritmik olarak ileri-geri hareket edin, penisin kalan kısmını da bir elinizle uyarın. dişleriniz penise temas etmemelidir. ederse, penisin başı kısa bir süre sonra hassaslaşacak ve acı vermeye başlayacaktır. dudaklarınızla penisi sabit bir şekilde kavrayıp ileri-geri hareket edin. sonra durun ve içini boşaltmak istiyormuş gibi emmeye başlayın. bunun için ağızınızın içindeki havayı yanaklarınız yardımıyla geriye doğru çekin. i̇niltiler geliyor değil mi? doğru yoldasınız. penisin tamdıbını ağzınıza almaya çalışın. bunun için vücudunuzu, tavanda bir şeye bakarken boynunuzun aldığı şekle getirin. sirklerde kılıç yutan adam veya kadınları gözünüzde canlandırın. yavaş yavaş penis köküne doğru ilerleyin. duruşunuz sayesinde penis yemek borusundan içeri girecek ve daha fazlasını ağzınıza almanızı sağlayacaktır...

    şimdi yöntem değiştiriyoruz, hep ileri geri gitmekle olmaz. penisi ağzınızdan çıkarın, dudaklarınızı penis köküne yakın bir yerde penise yapıştırın. hafif aralayın ve dilinizi penise yerleştirin. bu vaziyette başa kadar gidiyoruz, dönüyoruz ve bu kez karşı taraftan köke kadar iniyoruz. bunu yaparken arada bir, başa geldiğimiz zaman hop içeri alıyoruz. şimdi bir elimizle penisi tutuyoruz ve bunun bir dondurma külahı olduğunu farzederek dondurma gibi yalıyoruz. her yerini, çünkü dondurma erir. biraz daha ileri gidip, penisin üzerine tüp çikolata sıkıp bunu yalayarak temizlemek çok daha mükemmel sonuç verir. arada penise öpücükler kondurup yanağımızı sürtmeyi unutmuyoruz. aslında bütün bunları bir karışım olarak uygulamanız gerekir. tekdüzelik her zaman sıkıcıdır. arada, bir çocukla konuşur gibi penisle konuşmak da etkili bir yoldur.

    ve boşaltma. öncelikle nereye boşaltacağınıza karar vermelisiniz. bir peçeteye, vücudunuza, yüzünüze veya ağzınıza. eğer ağzınıza boşaltacaksanız, ileri-geri harekete devam etmeniz yeterlidir. meninin ağzınıza boşalmasında ve yutulmasında hiçbir sakınca yoktur. çünkü bu bir vücutsal atık değil, bir salgıdır. tamamen organik maddelerden oluşmuştur, vücuda hiçbir yararı ve zararı yoktur. normal koşullarda tadı biraz tuzludur, ancak bu tat beslenmeye bağlıdır. alkol, sigara, kahve gibi maddeler ile kırmızı et tadını biraz acılaştırır, buna karşılık bol meyve yenildiğinde, alınan doğal glikoz sayesinde tadı güzelleşir. her gün 1 çinko tableti almayı önerenler de var, denemesi sizin bileceğiniz bir iş. meninin tadı harikadır, çekinmeyin. eğer ağzınıza boşaltmayacaksanız, boşalma yaklaştığında elinizle sıkıca tutun derisiyle birlikte hızla ileri-geri hareket ettirin. sonra büyük bir keyifle patlamayı izleyin. i̇şte bu kadar, ortağınızın kalbini bir kez daha fethettiniz. ne kaybettiniz? hiçbirşey. ne kazandınız? sevgi, saygı ve bir kalp.

    eğer adetliyseniz (regl), canınız ciks yapmak istemiyorsa, yorgunsanız, kısacası durumunuz soyunup-dökünüp sevişmeye uygun değilse, ortağınıza "hayır" demektense, en kolay kaçış yolu budur. hem onu orgazma ulaştırdınız, hem kalbini kırmadınız, hem de bir sürü işlemden kurtuldunuz. dolayısıyla en kestirme yoldan onun ciks ihtiyacını karşılamış olursunuz. "başım ağrıyor" demeyin, ağzınıza alıverin gitsin.
    ···
   tümünü göster