/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    0
    @42 alevi açılımı başladı herşey yavaş yavaş oturuyor:) ezilen halkın haklarını savunduğu için kürt milliyetçisi zannediliyor diyorsunuz panpa çünkü sizde vatan devlet kavramı yok.

    size göre hitler katil. ama hitlerin neden katil olduğunu sorgulamassınız versay antlaşmasıyla almanyanın dıbına koydular bunları görmezsiniz. ama hitler neden bu kadar insanın ölümüne yol açtı. sizin kafa bu şekilde işliyor hitleri savunmuyorum savaş sonunda kaybedeceğini anladı yahudileri öldürdü sistemli bir şekilde keşke tamdıbını öldürseydi bak yahudiler müslümanları öldürüyor şimdide

    mesela en basitinden şu bizimkilerin rabia sembolü kullanıyorlar fln mısırda darbe oldu. adamlar seçilmiş hükümeti devirdi. sizden ses seda yok 2 günde 5 bin kişiyi öldürdüler. ne oldu insan haklarına ezilen halkara ?. yoksa onlar müslüman mı ? ben görüyorum darbeyi destekliyor neymiş hükümet şeriat fln destekler nitelikteymiş size ne kardeşim. oranın halkı onu seçtiyse size ne oluyor.

    işid işid terörist örgüt diyorsun ama neden ortaya çıktı tek sebebi amerika mı israil miydi ? maliki sünnilerin baskı altına aldı. işid öyle zannedildiği gibi dışardan gelen savaşçılardan mı oluşuyor. adamların arkasında halk var tamamı olmasada belli bir bölümü şimdi bunlara da senin mantıkla bakacak olursak onların devlet kurması gerekir.

    el kaide de aynı talibanda aynı amerika geliyo anasının amından bu örgütler kafasına göre mi çıkıyor. ama size sorsam teröristler işte.

    panpa sizin kafa yanlış işliyor. müslüman olmasın ne olursa olsun:) sizinkiler kobani olaylarını destekledi bana neyden bahsediyorsun. kobaniymiş ne kobanisi orası ayn al arab. zütlerinden kobani diye uyduruyorlar. ypg oraya girmeden kaç bin kürdü oradan zorla göç ettirdi bunları zütümden uydurmuyorum. hani diyosunuz ya onlar özgürlük savaşçısı diye ondan bahsediyorum işte. kendinden olmayanları gibtir etti o bölgeden.

    sizin görüşün du dünyada karşılığı olamaz panpa.
    ···
   tümünü göster