/i/Risk Budur

Risk nedir? Risk budur.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -1
    evet beyler nesilden nesile aktarılmış bir konuya açıklık getirmek istiyorum

    neden bakire kızlarla evlenmek istiyoruz ?

    aslına bakarsanız böyle bir isteğimiz yok, toplum baskısı bizi bu yöne itiyor, kendimizi kandırıyoruz. tabi asıl neden bu değil.

    sadece 1 kişiyle 3 yıl boyunca yatmış birini veya 2 kişiyle 2 şer kez yatmış birini kabul edebiliriz esasen. dersin ki çok sevmiş yapmış bir hata tabi güvenmen de lazım söylediklerine inandırması lazım hatunun.

    asıl anlatmak istediğimde bu değildi konuya bi giremedim amk

    konu şu ki;yukarıda da yazdığım gibi hatun kişinin sizi inandırması ve bu oldukça zordur istediği kadar konuşsun yeminler etsin inanmazsınız. neden ?

    aslında nedeni çok açık.

    biz erkekler olarak sexe bir adım attık mı kendimizi dizginlendiremiyoruz.

    örneğin;bir hatun yaptın kendine, gün geldi çaktın buna veya sen bozdun, emin ol her kızdan tak diye ayrıldığın gibi bu çaktıgın hatundan ayrılamazsın, günün birinde ayrıldın diyelim kolay kolay unutamazsın..

    çünkü bilirsin ki ulan ben bu hatundan ayrılamam, gibişe de iyice alıştık, ayrılsam bir daha gibecek karı nereden bulabilirim ki ? hadi buldum sürekli buna çaktığım gibi,her istediğimde çakacağım hatunu nereden bulabilirim diye düşünürsün.

    ... ve emin ol haklısında canım kardeşim benim...

    geleceğim hatunlara.. bunlar cesaret hapı alıp bi kere vurdurdu mu işlem tamamdır..

    hiç duydunuz mu ben gibişecek adamı nereden bulabilirim diyen hatun ?

    veya yannan arıyorum ama bulamıyorum off diyen..

    yok öyle bir dünya, hatun kişisi en basitinden girer faceye eski lise arkadaşını çağırır bir mekana takılalım diye, sarhoş ayağına yatar, elini elemanın gibine bir attı mı tamamdır al sana gibiş hemde sabaha kadar, aman sabahlar olmasın.

    anlatmak istediğim kızlar bir kere vurdurdu mu kaşar olurlar( %95 gibi bir oranda bu böyledir ) %5 lik kısıma ulaşmanız, yani bir kere yaptım hataydı bir daha kimseyle yatmadım diyeni bulmak kolaydır,ama bu konuda doğruyu söyleyen çok az kişidir.

    kızlar bi kere tattı mı bırakamazlar,her istediklerinde o yarağı bulurlar ama erkekler bulamazlar.

    en binimiz kaç farklı hatun gibti ? 10-12 ? kızlara bakalım ? cevabını biliyorsunuz.

    özet olarak ; erkeklere göre aslında bekaretin önemi çok büyük değildir.sen gibişiyorsan o da gibişir lan mallaşmayın dıbına koyim,ama bu gibiştiği kim ? kaç kişi? kaşarlanmış mı ? yoksa hakkaten sevmişte mi çaktırmış ? önemli olan budur.

    bir sözlük efsane sorusuda burada biter.

    özet isteyenin dıbına korum..
    ···
   tümünü göster