/i/Tespit

  1. 1.
    +3
    ne bekliyorsun ki ?

    en büyük katil ordusu/ şeriatçıdır müslümanlar.

    herşeyi istedikleri şekilde gediğine de uydururlar.

    2. 156137596 ve #156129516 buraya da yazacaktım aslında ama uğraşmak istememiştim.

    konusu açılmışken işime geldi doğrusu.

    4065- Âişe radiyallahu anhâ'dan:
    "Allah Rasulu (s.a.v.), benimle ben 6 yaşımdayken evlendi (nişanlandı). Medine'ye geldik. Haris bin el-Hazrecoğullarında konakladık. Sıtmaya yakalandım. Saçlarım döküldü, (iyileşince) yine uzadı. Ben salıncakta arkadaşlarımla sallanıp oynarken annem Ummu Rûmân bana geldi. Benden ne istediğini bilmeden yanma vardım. Elimden tutup beni evin kapısında durdurdu. Ben soluk soluğa idim. Nerdeyse kalbim duracaktı. Biraz su alıp yüzüme ve başıma sürdüm. Beni eve soktu. Evde bir takım Ensâr hanımları vardı.
    «Hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun!» dediler.
    Annem beni onlara teslim etti. Üstümü başımı düzelttiler. Çok geçmeden Allah Rasulu (s.a.v.)'i orada görünce irkildim. Beni hemen ona teslim ettiler. Ben o zaman 9 yaşındaydım."

    9 yaşında biri ile evlenmenin doğru olduğunu savunan din de müslümanlıktır.

    http://www.hurriyet.com.tr/dunya/10775849.asp

    `“Kadınlarınızdan âdetten kesilenlerin iddetinde tereddüt ederseniz, onların iddet süreleri 3 aydır. Henüz âdet görmeyenlerin de süreleri böyledir.” (Talak, 4)

    “Henüz âdet görmeyenlerin de süreleri böyledir.” ifadesi, âdet görmemiş kız çocuklarının da evlendirilebileceğini göstermektedir.`

    muhafazid öldüğü zaman aişe zaten 18 yaşındaydı, tüm araplar bunu savunurken neden bizim türk din adamları 18 yaşında diye savunuyorlar?

    yine kadın ile erkeği ayıran 3 kadının şahitliğinin 1 adamın şahitliği etmediğini söyleyen savunan tek dinde müslümanlıktır.

    yada rte'nin de kıydırdığı söylenen muta nikahı da müslüman ülkeler dışında savunulan bir düşünce değil.

    ki benim karşılaştığım bir olay bu bizzat bizim caminin imamı bile bu tarz birşeyin varlığını savunuyor.

    genelevi kapatıyor fakat gidip kendi dinine daha doğrusu gediğine uydurdukları diğer bir dalavereye göre sözde bir nikah kıyıp parasını verip pampaya giriyor.

    türkiyedeki kızlı erkekli öğrenci evlerine karışılıyor çünkü dinimizce doğru olmuyor ama muta nikahının kıyıldığı evlerin varlığından da herkesin haberi var.

    kız erkek öğrenci aynı evde kalırken muhafazakar olunuyor da 2 dua okuyup parası verildikten sonra o muta evlerinde verdiğin kadar gibiş mübah mı oluyor?

    türkiyenin de sonu şeriattır..

    o videodaki rezil aşağılık insancıklardan bu ülkede hala o kadar çok var ki kedi gibiyorlar köpek gibiyolar tavuk gibiyorlar ördek gibiliyorlar..

    kendi karısını/kızının/kardeşinin kafasını türbana sokup başkasının kızına/kardeşine/karısına zorla tecavüz ederlerken dinleri de umurlarında olmaz kendi evlerinde zorla kapattıkları karıları kızları da.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster