1. 226.
    +1
    okati bir gün bir otele gitmiş. bir oda tutmuş geceyi orada geçirdikten sonra sabah otelden ayrılırken parayı ödemek için resepsiyona gider.

    resepsiyonda sarhos amip vardir, okatiye 400 lira fatura çıkartır. okati bu işe bozulur, bu nasıl fatura der otelde konaklama 100 lira demiştiniz.

    resepsiyondaki sarhos amip evet beyefendi konaklama 100 lira, diğer 300 lira ekstralar der. okati ne ekstrası diye sorduğunda amip 100 lira hkp ücreti der. okati hkp nedir diye sorduğunda havuzu kullanma parası diye cevap verir.

    okati ben havuz falan kullanmadım ki kardeşim diye çıkışır. amipte kullansaydınız okati bey bütün gece orada duruyordu der. peki diğerleri ne diye sorar okati. 100 lira skp der. okati yine sorar bu nedir diye. sauna kullanma parası diye cevap verir. ben saunayı da kullanmadım ki der okati yine. sarhos amip de kullansaydınız okati bey bütün gece oradaydı der.

    diğer 100 lira ne için diye sorar okati . o da myp diye cevap verir masaj yaptırma parası. bana kimse masaj yapmadı der temel. amipte yaptırsaydınız okati bey masörümüz bütün gece hizmet vermekteydi diye cevap verir. okati peki o zaman buyur 400 lirayı der. sarhos amip 400 lirayı alır kalan işlemleri yaparken okati adama elini uzatıp avucunu açar ve ver bakalım 300 lira der.

    sarhoş amip şaşırır neden efendim ne parası bu der. okati de 300 lira osp der. resepsiyonist o nedir diye sorar. okati'de okatiyi gibme parası der. resepsiyonist aman efendim olur mu öyle şey ben öyle bir şey yapmadım der. okati de yapsaydın kardeşim bütün gece odadaydım.
    ···
   tümünü göster