/i/Swf

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    et diyen var devam edeceğim istemeyenlere inat...

    bu kadar karamsar olmayın önümüzde daha çokkk yıllar var.bir gün bir olay olur köşeyi dönersiniz ummadığınız birşeyler olur ve hayatınız kurtulur. mutlu ve huzurlu bir aileniz olur para pulunuz olur yada köşeyi dönersiniz bir şekil umut kaybetme.

    evlenme işini ertelemeyin. insan evlenirmi yaeewww bekarlık sultanlıktır falan filan bunlar boş iş.her insan çeşitli gereniksinim ve neslin devamı için evlenmesi gerekir. çok çok özel sebebiniz varsa yada hayatınızdan çok memnunsanız bekar takılabilirsiniz o size kalmış iş.

    bugünün işini sakın yarına bırakma. atasözü olacak ama bunlar gerçekler. yarın yaparım yaaeww bilmem ne gün yaparım falan alayı yalan yapmayacaksınız benim yaptığım gibi.o yüzden mümkünse yapmaya gayret edin...

    kimseye kolay kolay güvenme. arkandan vururlar.ne dostluklar yaşadım bazıları orosbu cocugunun teki çıktı.o yüzden kolay kolay güvenme kimseye.ama güvenmemek diyede iletişim kesme.

    çok fazla stres yapma çok radyasyonlu ortamlarda bulunma mümkünse koş hareket yap spor salonu varsa bulundugun yerde git yazıl apaçisi bol olsa bile git o spor salonuna. erken yaşta saçların dökülür taşşakların kurur çocuğun olmaz söliyim.

    kendine önem vermeyi bil. etek tıraşını yap düzenli banyonu yap kaşlarını al saçlarını uzat veya kestir yakışanı yap yeterki kısacası dış görüntünde göze batacak ne varsa değiştirmeye çalışmaya bak. bakımlı erkek candır bunu bilesin. çevrende hitap görüyorsan sakal bıyık bırak yakışmıyorsa kes vs. sakal bıyık durumun yoksa bilemem artık ;)

    isteğe göre tavsiyelere devam edeceğim
    ···
   tümünü göster