1. 1.
    0
    öğretmenler günü bu gün tamam ama benim için birşey ifade etmez çünkü aklıma lise zamanlarındaki olaylar gelir.

    öğretmenlik öğrenciye her zaman moral vermektir değilmi? her zaman destek olmaktır değilmi?

    bir zamanlar gittiğim lise şehirin en kötü en disiplinsiz en tehlikeli! okulu sayılacak bir liseydi diğer okullar uzak olduğu için orada okumaya karar verdim.

    1 sene sınıf tekrarı yaptım, sınıf tekrarı yapanları yeni başlayanlardan farklı olarak farklı bir sınıf oluşturup bütün sınıf tekrarı yapanları oraya koydular.

    dil anlatım öğretmeni vardı şerefsiz öğretmenlikten 1 miktar anlamaz sınıfın haylaz tembel huzursuzluk çıkaranlarını yok yazmayıp dersten çıkarırdı gidin gezin derdi.ve bazen de sizin okumanıza gerek yok siz zaten sınıfta kalmışsınız okuyupta ne olacaksınız gibi cümlülerde kurardı. sınıfın geneline itafen argo kelimeler lakaplar takardı. huur çocuğu zaten sınıfta kalmışız senin destek olup yardımcı olman gerekirken neden böyle laflar ediyorsun.

    yalan söylemiyorum bir keresinde şöyle birşey dedi bu ülkenin hırsızada çöpçüyede ihtiyacı var herkes okursa bunları kim yapacak sizin okumanıza ihtiyaç yok dedi.

    böyle şerefsizler oldukça öğrencileri savunan yardım eden olmadıkça kendi hallerine bırakınca pgibolojileri bozuk içine kapanık diğer kişilerden hor görülen ezilen insanlar yetişecektir

    not:liseli değilim, özet falan yok hepsini okuyun.
    ···
   tümünü göster