1. 51.
    0
    bak kardeşim, şimdi sen buna ilk item ölümateşi çıkıyorsun. sonra karşındaki adama q atıyorsun. q atar atmaz ulti atıyorsun, o adama doğru uçma hareketini yaparken minnacık bi ölümateşi atıyorsun. sonra w tuşuna basıp anasını gibiyorsun. eğer kaşarina gibi bir şampiyon varsa, ulti atar atmaz e tuşuna basıp bi güzel ct yapıyorsun.

    iyi olan özelliği q tutturduktan sonra ulti attığında ultinin bekleme süresi sıfırlanıyor. yani baktın dişe diş gidiyo adamla kapışman, tekrar 2. ultiyi çakabiliyorsun.

    ölümateşini kombodan önce atmayın. q tutturduktan sonra adama ulti atın, ulti uçarken ölümateşi bırakın. tabi range'deyse yapın bunu. adam dibinizdeyse direk ölümateşi q w r e. ayrıca, adam sizi kovalerken veya gank yediğinizde arkadaki minyonlara da q r yapıp kaçabilirsiniz. solotopta oynarken j4 ulti ile daldı kitledi beni, minyona q r yaptım tekrar j4a ulti atıp arkaya flashla kule altına kaçtım. yani kombosu güzel, oynaması eğlenceli ama ezemediğinizde yannan gibi kalabileceğiniz bi şampiyon. leblanc gibi.
    ···
   tümünü göster