/i/Acil

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +1 -1
    dostum bak şimdi ben ukraynada yaşıyorum, geçen sene yurtta aynı odada kaldığım arkadaşla eve çıktık. Ne zaman yurda kız atsam çocuk odayı bana bırakır başka odaya geçerdi. Eve çıkmadan önce ikimizinde arasında geçen konuşma şuydu, eve kız atılacak ama günü birlik kız atılacak.
    Benimde geçen seneden beri birlikte olduğum taş gibi bir hatun var tabiri caize sevgiliyiz. Ben bu kızı ilk hafta eve çağırdım. Tamamdır hep beraber takıldık. Sonra bu olay git gide artmaya başladı. Kıza gelme dediğim zaman alınmaya salak gibi anlamamaya başladı. Aramızın arkadaşımla açıldığının farkındaydım. Sırf kızdan çekiniyor diye, ne zaman arkadaş mutfağa gelse kızı alıp odama geçiyordum. Ee buda kötü sonuçlara zemin hazırladı. Çocukda haklı yanlış anladı hep. Sonra kızı postaladım, aramızda ki arkadaşlığı devam ettirdim.

    Buradan çıkarman gereken ana düşünce şudur: Çocuğu al karşına dıbına koyduğumun çocuğu Gay mısın ulan de. Karı kılıklı almışın yanına bir hıyar odadan çıkmıyorsunuz. Misafirliğinde bir sınırı var de. Çocuğu yollamazsa çık git evden.
    ···
   tümünü göster