1. 1.
    +3
    abi neden konusuyorsun hala? kiz sana kahpelik yapmis sen sanki normal bir iliski gibicilastigi icin bitmek uzereymis gibi konusma dozunu azaltarak sogutuyorsun kizi kendinden. yapma, hem daha etkisiz olur bu kiz nezninde hemde kendini ifade edemezsin.
    simdi bu sozlukte cok troll var ama bu yazdiginin trolleme olmadigini saniyorum. kizi alacaksin karsina bir sekilde, konusacaksin. o cocuk kimdi? diye. telefondan falan olmaz. bi yolunu bulup yuz yuze konusacaksin. belki kuzeni falandir amk. neyse, eger evet seni aldatiyodum falan derse hic bisey demeden cek git kizin onunden. oylece bitsin. farkli turluyse durum, anlasilir zaten.
    bi ickiyle icki bagimlisi olacaksan icme zaten amk. kizlarin hepsi de boyle degil kardesim rahat ol. bunlarin helsi senin icin bir tecrube. elbet guzel karakterli iyi bir kiz bulup tekrar mutlu olacaksin, uzme kendini. eger kiz sana bu tip bi yanlis yaptiysa kati olman ve hem ayrilma hemde ayrilik sonrasi surecte dim dik durman lazim. bi sorunun olursa bi pm uzagindayim.
    ···
   tümünü göster