/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    -1
    bugün ben uyurken kapı çaldı uyandım, kapıyı açtım baktım hatun gelmiş. ben de dün gece dizi izlerken uyuyakalmışım.

    neyse monitör kapanmış kendi kendine pc kapalı gibi duruyor. kalktım mutfağa gittim çay may demledim bi geldim hatun pc başında diziye falan bakıyor, allahtan sözlüğün sekmesini kapatmışım.
    sonra bu chrome'u bi kapattı lak diye küçük "ben" penceresi açık, ampaparasi yazıyor bu ne falan derken lak diye alt+f4 e bastım o da kapandı.

    sonra bu başladı o neydi gördüm orada ne yazdığını falan diye. dedim bi şey değildi ekşi sözlüğe bakarken açık kalmış heralde falan dedim. o da ben gördüm orada bi şey yazıyodu diye tutturdu açtı chrome'u tekrar, son kapatılan sekmeleri aç'ı tıkladı da allahtan o pencere açılmadı. sonra inatla am paparası yazdı google a buradaki başlığı okudu falan. ulan ben de üç buçuk atıyorum, bi çözse görse yazdıkları kız benden soğur, trollük mrollük internet kültüründen uzak karı her şeyi ciddi zanneder basar tribi uğraşırız sonra bi hafta. neyse ampaparası ne demek ya falan dedi, ben de küfür aşkım ya bi şey değil dedim.

    nerden buluyosun bunları falan dedi, ben de ya karşıma çıkıyo hep dedim. o da yemedi tabi. inanmıyorsan açıyım ekşi'yi bak dedim şansıma "sevgiliyle anal ciks yapmak" diye bi başlık vardı. tamam tamam inandım dedi de yırttık.

    uzun lafın kısası, ucuz yırttım binler. sevgilinizin dna'larında azcık kezbanlık varsa arkada delil bırakmayın.
    ···
   tümünü göster