/i/Acil

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -2
    herkese merhaba size türkiye'de yeni olan bir kazanç sisteminden bahsedeceğim.
    peki bu kazanç sistemi nedir ve nasıl kazandırır?
    almanya'da bulunan resmi bir firmanın geliştirdiği görsel anket ve araştırma sistemidir. firma'nın almanya ticaret ve sanayi odasında kaydı bulunmaktadır. firma hepimizi tanıdığı büyük şirketlerin resmi olarak görsel analizini yapar. şirketlerin ürünleri hakkında ön araştırma yapar.
    bunun için ise sisteme kayıtlı tüm üyelerin düşüncelerine ihtiyaç duyar. üyelerin günlük yaptıkları görsel anket sonuçlarını ürünle alakalı reklam veren şirketlere raporlar. firma oldukça güvenli ve sağlam bir yapıya sahiptir. sistem hakkında sözlükteki ilk konu burasıdır. eminim çok kısa sürede yayılacaktır.
    sizler için sistemin çoğu detayını anlattığım bu yazıyı lütfen öncelikle okuyunuz bu biraz vaktinizi alsada kesinlikle buna değecektir. okuduktan sonra üye olunuz tabi isterseniz. uzun vadede gerçekten güzel ve ciddi paralar kazanmak istiyorsanız mutlaka sisteme katılmanızı tavsiye ederim.

    sisteme katılmak için 18 yaş üzeri olmanız gerekmektedir. kayıtlar ücretsizdir

    önemli not:sistem bir network veya hyip sistemi değildir birşey satın alıp satmak için uğraşmıyoruz ve kat kat kazanç sistemi yoktur sadece yaptığınız alt üyenizden 1 kereye mahsuz 25 mil puanı kazanırsınız. onun dışında alt üyeyinin yaptıklarından ve onun alt üyelerinden hiçbirşey kazanmazsınız. kazansaydık eğer bu firmanın hyip sistemlerinden farkı kalmazdı değil mi?.

    sisteme yatırım yapmak şart değildir ama isterseniz yatırım yapabilir ve günlük kazancınızı artırabilirsiniz. firma zaten üye olduğunuzda hesabınıza 111 mil puanı ekliyor.bu 111 mil puanı hanenize hergün 2€ kazanç getirecektir. hesabınızın doğrulama işlemini yaptıktan sonra sistem hesabınıza 30 puan daha ekler. 16. gün kazancınız 3€'ya çıkar ve artarak devam eder.
    hiç yatırım yapmadığınız takdirde dahi 90. günün sonrasında günlük geliriniz 8 € olacaktır. eğer çevrenizdeki 3-5 kişiyi alt üyeniz olarak kaydederseniz bu rakam katı olabilir. zaten sisteme kayıtlar ücretsiz olduğu için alt üye yapmakta zorlanmayacağınızı umuyorum. diyelim 4 alt üye yaptınız sistem 100€ değerinde 100 mil puanını hesabınıza ekler ve günlük kazancınız daha fazla olur şimdi ise 90. gün sonrası günlük geliriniz 14 € oldukça güzel bir rakam. bunların hesaplarını sisteme üye olduktan sonra özel bir sayfada yapabiliyorsunuz üye olduktan sonra zaten sistemin işleyişini rahatlıkla çözersiniz.her 1 alt üye size 25€ bonus kazandırır ve 1 mil puanının ömrü 90 gündür.1 mil 90 günün sonunda 3 mil olarak geri döner. yani sistem 90 günde 1'e 3 kazandırıyor oldukça güzel bir sistem. bahsettiğimiz mil puanı € ile aynıdır yani 1€ - 1 mil puanı.
    yatırım için sistemdeki mil paketleri şöyle 100€-250€-500€-1000€'luk paketler var.

    yanlız şöyle bir kuralı var sistemin üye olduktan 90 gün sonra ödeme almaya başlıyoruz.90 günün sonunda hesabımızdaki wallet (cüzdan) bölümü açılır ve her ayın 5i ve 20'sinde wallet'imize aktardığımız kazançları sistem otomatik olarak paypal, skrill veya banka hesaplarımıza aktarır. evet benimde hoşuma gitmiyor 90 gün ama sistem garanti kazandırdığı için denemeye değer zaten günlük 2-3 dakika'mız yeterli iş için. günlük bu süreyi bu iş için ayırırsanız bişey kaybetmez tersine kazanırsınız.
    dikkat üye olurken türkçe karakter kullanmayınız. bilgilerinizi doğru giriniz.

    üye olmak için yolla panpa yazmanız yeterlidir.
    ···
   tümünü göster