1. 201.
    +10
    yine kendi topuğuma sıkmış oldum ama bu sefer önceki kadar büyük bi tepki ile karşılaşmadım.oda istiyordu ama normal bir şekilde yapmak istiyordu her zaman mantığıkla ilerlerim kabul ettim sonrasında yapıcaklarımı planlamaya başladım. 1. si bu kıza hiç soyunmamıştım sağ kolumun üst arka kısmında göktürkçe türk tamgası vardı. gördüğü zaman irkileceğini biliyordum işi göstermeden bir şekilde bitirmeliydim 2. seçenek olarak yeterince orgasm ettikden sonra soyunur gördüğünde de engel olamazdı zaten. ertesi gün akşam yemeğine anlaştık bu sefer bende olacaktı mustafa binini defledim evden 1-2 ufak sürprizler yaptım ona çarşamba pazarının içinde tuhafiyeci tarzı küçük dükkanlar var puşi aradım bulamadım amk türk memleketi sonuçta huur çocuğu itemleri satılmıyor her neyse mesaj attım canım gelirken whatsapp fotondaki puşini de getir diye odamın pencereye bakan duvarının sol üst köşesine atatürk portresini sağ tarafına göktürk bayrağını yerleştirdim sağı solu düzeltip odamdan çıktım ve kapıyı kitledim (odama bakmak isterse gibişmeden önce görmesin diye). yemek hayatımda hiç yapmadım ama bu erkeklerin gerçekten hamurunda var balıkçıdan lüfer aldım 2 tane 2 sinidie enfes bi şekilde kızarttım rakılarımızı hazırladım. o sırada mesaj atmış ben çıktım diye gelmesini beklerken kapı çaldı. kapıyı açtığımda büyük bi sürprizle karşılaştım üzerinde büyük bi mont vardı içeri girdi montu çıkarır çıkarmaz siyah vücut hatlarını belli eden diz kapağı üstü dar abiye siyah naylonumsu çorapları 1-2 ufak takısı beni çıldırtmaya yetti bu gece sabah olmasın.
    +prensesler gibi olmuşsun(ayağınla geldin azrailine)
    -teşekkür ederim yakışıklım (:
    koridorda sıkıştırdım rujlu dudaklarının tadına baktım elimi beline attığım an şşşşş dur daha yeni başlıyoruz yavaş dedi. içeri geçtik masayı gördüğünde çok şaşırdı bunları sen mi yaptın diye salataları marketten hazır almıştım ama balığı kendim yapdım. bi an aklıma puşisi takıldı laf arasında sordum çantasındaymış. masada karşıma oturdu rakıları koyarken:
    +daha önce hiç rakı içtin mi ?
    -yok ilk defa içicem (bardağının 5 de 4 üne rakı koydum üzerine su koydum ama zor beyazladı amk alt kısımları rakı kaldı kendime de aynı şekilde koydum çakmasın diye ama bilmediği bişi vardı ben yıllardır rakı içiyorum onun bünye kaldırmıycak)
    başladık yemeğe sohbet muhabbet derken bu rakıyı yudumladı bi an suratı değişdi ((: ben hiç belli etmeden yudumluyorum sesi detone oldu
    - çok sertmiş buda
    +ee biraya benzemez , ben içki olarak rakı ve kımız içerim.(imalı bi şekilde)
    -kımızı duymuşdum daha önce
    +evet şifadır hastalara derman verir , ama balık yanında gitmez
    -sen çok farklı birisin
    +neden söyledin şimdi bunu
    -bilmem yani bu kadar kısa sürede bu gece böyle olması
    +çok ciksi olmuşsun
    -(utandı)
    +bu gece sabaha çıkarmıycam seni mahvedicem (kız gittikçe utanmaya başladı önüne bakıp balığını yiyor yedikleri boğazından geçmiyordu, bu halini gördükçe dahada tahrik oluyordum)
    +şarkı dinlermisin açayım mı ?
    -aa olur ne açalım
    http://www.youtube.com/watch?v=bUkJLkoh3kA
    balıkları bırakıp masadan kaldırdım koltuğa geçtik gözlerimin içine bakıyordu. yüzüne işaret parmağımla çizgiler yapmaya başladım , bi anda benim dudaklarımı sömürmeye başladı azgın bir kedi gibi sömürüyordu bu sexde düşüncelerimi yitirmeli alabildiğim kadar zevk almalıydım herşeyi akışına bıraktım elimle belinden kavrayıp bacaklarımın üzerine oturttum bi süre öpüşürken ellerimle poposunu okşamaya başladım elbisenin üzerindeyken bile feci şekilde yumuşaktı bi an odamın kitli olduğu geldi aklıma hemen bıraktım.
    -yine noldu(sinema geldi aklına muhtemelen)
    +bi saniye acele wc ye gitmem lazım bekle hemen geliyorum
    odamın kapısının kilidini açtım geldim geri ayı pozisyonu aldık tava getirdim tekrar poposunu öyle bi yoğuruyorum ki memelerini unutmuşum sağ elimi alıp memesine getirdi elbisenin üzerinden topağı ellemeye başladım diğer elimle yırtmaçtan içeri girdim öpmeyi bıraktı ellerim bızırına yaklaştıkça inlemeye başladı rahat edemedim sırtındaki fermuarı indirdim kendiside anladı zaten elbiseyi çıkardık müthiş bi fiziği vardı lana del rey'in esmer hali ikimizde ayaktayken elimi külodunun içine attım bir yandan öpüşürken diğer yandan benim çavuşu ellemeye başladı oda yeni açılıyordu pantalonumun dümesini açtı bi anda indiriverdi boxerin üzerinden git gele başladı boxerimi araladı eliyle git gel yapıyordu oracıkta üzerimdekileri çıkardım kaslı bedenim ve kürt kızı dilanla başbaşaydık penisimin başına öpücükler atmaya başladı o an elinden tuttum odama geçirdim loş ışıklar eşliğinde yatağıma attı beni üzerime çıktı be 69 pozisyonunu aldık külotlu çorabını çıkarmak için uğraşmadım oracıkta yırttım külodunu aralayıp birbirimize sakso çekmeye başladık ivmesi artan bi inlemesi vardı biraz zor olsada o ufak mercimek tanesini buldum dilimi oraya odakladım kendinden geçti resmen kafasını geri atarak içden içden inliyodu kalçalarına öpücükler kondurup belinden tutarak pozisyonumuzu değiştirdim (misyoner) başta penisimle kadınlığının etrafında halkalar çizdim kadınlığı şişmiş vücudu alev alev yanıyordu penisimi hissettikçe gözleri gidiyordu dayanamıyorum artık hadi diyerek penisimden tuttu yavaş bi şekilde başını soktum derin bi ahhhhhhh içerisinde hızlı bi şekilde kökledim başını havaya kaldırdı bi an hızı gittikçe artan tren misali seri şekilde git gellere başladım ben bi yandan göğüslerini yalarken kendisi başta kalçalarıma elini koydu hızım arttıkça sırtıma çıktı hırslanmıştı ben hızlandıkça oda hırslanıyordu tırnaklarıyla sırtımı çiziyor gözlerimin içine hırsla bakıyordu. sırtım acımaya başladı tekrar belinden tuttum kendinden geçtiği an üstüme aldım alta kendim geçtim göster bakalım marifetini dedim tatlı bi gülümsedi ellerini göğsüme yaslayarak oturup kalkmaya başladı (kesmek istemem ama tuhaf gelen şeyler vardı kız olduğunu söylemişti o kadar git gele rağmen kan gelmedi kevaşe yalan söylemiş) kendinden geçiyordu resmen bacakları titredi durdu ben yapamıycam geliyorum dedi altıma tekrar alıp seri git gellere başladım bende bişey yoktu tekrar titrediğini hissettim yine sırtımı kan revan içerisinde bırakırken kendini iyice kastı ben geliyoruuuuuummmmmmm diyebildi boşalırken git gele devam ettim çığlıklar içinde boşaldı penisim iyice ıslanmıştı kendimi tuhaf hissettim yüz üstü yatmasını istedim yattı poposuna bi şaplak attım anladı ama iş işten geçmişti
    + hazır ol bebeğim
    -yapma lütfenn yapmaaaaaa
    http://www.youtube.com/watch?v=3gxNW2Ulpwk
    parmağımla yumuşatıcam falan diye hiç uğraşmadım hızlı bi şekilde girdim arkadan zor bi giriş olmuştu ben bile zorlandım kimbilir kendisi ne hissetmiştir bi an çığlık attı ama deli gibi bağırdı yapma diye haykırırken ben seri git gellere başladım resmen kendimden geçiyordum daracık deliğe prezervatifsiz girmek ohh işte hayat bu altımda babası dağlarda kekik yiyip bağsur olunca sıçamayan annesi evde kocalık görevini kayınpederine veren kürt kızı dilanı çatır çatır gibiyorum ve bi o kadar acizdiki bi an yavaşladım ve kulağına :
    +bırakırım ama bi şartım var
    -ne lütfen söyle yapıcam çok canım yanıyor
    + türk ırkı sağ olsun ! diye haykırırsan olabilir...
    herşeyi anlamıştı oyun bitmiş asıl kimliğim ortaya çıkmış zalim, pervasız ve gaddarca köklüyordum. şerefsiz diye hönkürüyor ağzımı açıp cevap bile vermiyodum bu aldığım hazzın anlatımı yok kelimeler yetmez küfür ettikçe dahada uzuyordu ereksiyonum bi an boşalma hissi hasıl oldu hemen durdum bırak gideyim lütfen diye yalvarıyordu 1 dk bekledim beklemedim kendime geldim tekrar başladım altımda ağlarken çatır çatır gibtim 2. kez orgazm olurken tekrar durup durmamak arasında kaldım çok bağırıyordu kahpe alt kattakiler gelirler diye devam edip kalçalarının üst kısmına sıcak menilerimi ateşledim kulağına eğilip türk ırkı sağ olsun diye fısıldadım. kendimden geçmiştim yanına attım kendimi gözlerimin içine bakarak ağlıyordu:
    +ne zırlayıp duruyorsun ikimizde zevk aldık işte
    -benimle oynadın sen
    +1. si 1 haftada tanıdığın birine verirsen o adam seni bugün olmasa yarın gibtir eder 2. si seni ilk gördüğümde gerçekten bişiler hissetmiştim keşke ilk gördüğümde kalsaydın kürt olabilirdin sonuçta bu senin seçimin değil ama fikirlerin senin seçimin
    ayağa kalkıp ışığı açtım bi an şok oldu
    +bak bana apodan şundan bundan bahsediyordun bu benim atam buda asıl bayrağım bunu şimdi olmasa ilerde anlıycaksın sana tek bi soru sorucam onca kez siyasetle kafamı gibtir başta bu fikirlerimi bilseydin benle devam edermiydin
    ağlayıp üstünü toplamaya başladı güzel bi gibtir çektim üstünü giyindi ve çıktı evden.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster