1. 551.
    +1
    çok iyi siteydi çok. birbirinin aynı diğer dizi siteleri gibi seyircinin ağzına gözüne reklam sokmuyordu, arşivi iyiydi, türkçe altyazı çok çabuk eklenirdi vs. her dizi bölümünün altında yorum kısmı bambaşkaydı forum gibiydi lan tespitler, teoriler havada uçuşuyordu.

    sonra puanlama sistemi geldi sitenin yıkılış süreci başladı. yorum silince puanın falan düşüyodu lan ahahahah kafaya gel. yine de sevdik siteyi lakin bardağı taşıran son damla adblock kullanıcılarını adamdan saymamasıyla başladı. bu eklentiyi kullananlar sitedeki bazı butonları kullanamıyor, hangi bölümde kaldığını göremiyor, ve site tasarımını bozuk olarak görüyolardı. ekşide falan görmüştüm adam öyle ciddiye almış ki upuzun şikayet dilekçesi yazmış "herkes warner bros'a bunu mail atsın" falan diye yayıyordu. asosyal takımının zevkleriyle oynamayacaktın dizimag. sonra kapandı.

    amk paragöz dizimag admini neredeyse bişey yapmadan oturduğun yerden para (en az 300bin tl aylık deniyor) kazanıyordun ama doymadın ve böyle oldu işte. kazandığı para hakettiğinden çok çok fazla ama bana batmıyordu amk. yannanım futbolcular, futbol yorumcuları, futbol gibimsokumları falan aylık hayvani miktar alıyor onlar hak ediyor mu? keriz gibi 2 uydu şirketine domalıyorsun birde izlemek için.

    velhasıl iyi siteydi. dizilab'a ısınamadım ama diğerlerinden iyi yinede.

    r.i.p dizimag.
    ···
   tümünü göster