/i/Acil

  1. 1.
    +7 -11
    evet merhaba arkadaşlar , size başımdan geçen bir olayı anlatıcam. bu olay pgibolojinizi bozabilir ve tamamen gerçek bir olaydır ve bu olaydaki tüm şahıslar gerçek hayatta vardır.

    Bizim okulda birçok rivayet dolaşır bunlardan biri hocaların travesti v.s olduğudur , ancak son zamanlarda öyle bir rivayet ortaya çıktıki biz sınıfın erkekleri olarak kendimizi tutamayarak olayın içinde bulduk kendimizi.
    OLAY : : :
    Olay 1960da halil telligöz adında bir kişinin hacıdan döndükten sonra ruhunun cin tarafında ele geçirildiği bu kişinin kuranı yırttığı cinlerle irtibat kurduğuydu.

    Sınıfımızın en inançlı kişisi olan *** bir hafızdı okulu 2 sene aksatmış ve kuranı öğrenmiş bir kişiydi biz sınıfçak merak ettiğimiz eve gidicektik kafaya koymuştuk ev 2 katlıydı ve söylenene göre 2.kat eşya ile dolu 1.katta hiç eşya yoktu ve 2.kat hiç ışık almıyordu.
    öğle arasında hiç birşey yemeden evin yoluna düştük şehir dışına doğru 100 metre yürüdük. bulunduğumuz yer çok büyük bir yer değil zaten kısa sürede eve ulaştık ve hafızı önümüze alarak ilk kata girdik girer girmez odanın ortasında bir ayna gördük aynaya yaklaştık ve kaydı başlattık ayna 50 yılda hiçmi eskimez ? hayret etmiştik sadece tozlanmış hatta bi bölümü tertemiz duruyordu. hafızın yüz ifadesi değişti ve o odadan çıkıp mutfağa yöneldik. mutfakda bomboştu hiç eşya yoktu ancak bardaklar çatal bıçaklar yerindeydi !?
    hayatımızın cahilliğini yaparak musluğun içine baktık ve hafızın hemen burdan çıkın diye bağırana kadar orda bulunduk.

    dışarı çıktık ve hafız hepimize 21 kere nas okutturdu, hafıza ne oldu diye soruncu bu büyünün kara büyü olduğunu ve en güçlü en etkili büyü olup biz bu işin altından kalkamayız dedi. ertesi gün aynı eve 2 hocayla girip üst katada çıkacaktık.

    O gün hafız hariç herkes evinde zar zor uyumuştu.
    Devamı 10 DAKiKAYA GELiCEK

    NOT : ÜST KATTA ESRARENGiZ ŞEYLER VAR SESLER TIKIRTILAR KURAN YIRTIKLARI
    ···
   tümünü göster