1. 1.
    +2
    beyler biliyorum çok kafa gibici bir konu ama 5k nızı ayırıp bi okuyun lan şunu söz veriyorum okuyup ozet gecene 3 kere verecem söz lan amci sözü amk

    82 Anayasasının daha da şeddelisi ve aynı odaklarca hazırlanan bir Anayasa ile, bu milletin bugüne kadar kazandığı tüm haklar gaspedileceği için!

    Bugüne kadar ANAYASA MAHKEMESi ve DANIŞTAY’ın DUR dediği tüm belalar yasalaşıp Türk milletinin önüne geleceği için!

    Nedir Yargının ‘DUR’ dedikleri bir bakalım.

    Türk halkı HAYIR oyuyla, neye HAYIR demiş olacak sıralayalım:

    HAYIR demek,

    Küresel sermayenin sırtlanlarının TOPRAKLARIMIZA; MADENLERiMiZE, SUYUMUZA elkoymaya KANUNEN hak kazanmasına HAYIR demektir.…

    Şu anda yasa dışı olarak ülkemizde faaliyet gösteren 350 yabancı maden şirketinin, tüm doğal kaynaklarımızı, suyumuzu, borumuzu, petrolümüzü ve neyimiz varsa hepsini YASAL OLARAK talan etmesine HAYIR demektir!

    HAYIR demek,

    Suriye sınırımızda Kıbrıs'ın 3 katı büyüklükteki mayınlı arazi ve altında yatan trilyonlarca dolarlık petrole israil’in el koymasına HAYIR demektir.

    Büyük bir çoğunluğu elden çıkarılmış olmakla beraber, henüz hala bizim olan, ağır sanayi işletmelerinin, limanların, KiT arazilerinin, pul parasına yabancı sermaye ve yerli işbirlikçilerine YASAL OLARAK peşkeş çekilmesine HAYIR demektir.

    Tekel işçilerinin can siperane direnişleri sonucu, Danıştay tarafından durdurulmuş olan 4C kölelik yasasının, tüm çalışanları kapsamasına HAYIR demektir.

    HAYIR demek,

    Tüm memurların, hükümet tarafından kurulan bir komisyonun oyuncağı haline gelmesine, dilencileştirilmesine, 9000 iş günü çalışıp, ölünce emekli olmaya HAYIR demektir.

    Meralarımızın, hazine arazilerimizin yabancılara tahsis edilmesine HAYIR demektir.

    ‘Paran kadar sağlık’ politikasına, eczanelerin yok edilmesine HAYIR demektir.

    Tarım ve hayvancılığın yok edilmesine HAYIR demektir.

    Danıştay tarafından satışı durdurulan, şeker fabrikalarının, tarım çiftliklerinin YASAL OLARAK satışının önünün açılmasına HAYIR demektir...

    Genetiği değiştirilmiş ürünleri sofranıza iteleyen küresel şirketlere HAYIR demektir.. Unakıtan’ın Gül’ün Erdoğan’ın çocuklarının milyon dolarla oynarken her dört gençten birinin işsiz kalmasına HAYIR demektir..

    HAYIR demek,

    Türk ordusunun Paralı askere dönüştürülme projesine HAYIR demektir..

    Güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayan AB uyum yasalarına HAYIR demektir.

    ABD ile istihbarat paylaşımına HAYIR demektir.

    100 yıldır Batının elinde oyuncak olan tarikatlara, etnik ırkçı bölücülük yapan odaklara HAYIR demektir.

    HAYIR demek tüm bu saydıklarımıza HAYIR YETER! DUR! demektir!.
    ···
   tümünü göster