1. 1.
    +18 -5
    huur ile 16 ay geçirmişim beyler kim bilir başka neler oldu anasını gibtiğim kevaşesi elim ayağım titriyor hatırladıkça. olay 9 gün önce oldu. salı günü benim dersim sabah 9 dan öğlen 4 e kadar. sabah uyandım kızın dersi yok o gün. dedim kalk hayatım kahvaltı yapalım diye. bu yok mok dedi döndü zütünü uyumaya devam etti. neyse dedim kalktım duş aldım okulda yerim dedim. okula gittim hoca konferans için bir yere gitmiş o gün ders iptal olmuş. 3 saat dersi vardı züt verenin. neyse bende kafeye gidecektim asistan gelip yoklama alacakmış dediler bir 10 dakika bekledim imza attım. okulla ev arası da otobüsle 15-20 dakika ( olay antalya da gerçekleşiyor beyler ). lan kafeye gidim yemek yiyeceğime eve gideyim kızla kahvaltı edeyim dedim. dıbına koyduğum huursunuda seviyordum. lan ilişkimizde güzel gidiyordu bir sıkıntı olmadan. neyse ben kafamda güzel düşüncelerle bindim otobüse gidiyorum eve. alışveriş yaptım bi 10-15 dakka içimden güzel bi kahvaltı yapalım vakit kalırsa havuza gideriz 1,1.5 saat takılırız diyorum ( yan binanın havuzu var komşular tanıyordu giriyorduk bizde ).

    dıbına koyim eve geldim kapıyı açtım normal bir şekilde öyle abartı bir ses çıkmıyor. karşımda bir erkek ayakkabısı bana bakıyor. bir anda soğuk ter fışkırdı vücudumdan. ulan evden televizyondu konuşmaydı seste gelmiyor. elimde ne varsa olduğum yere fırlattım direk koşarak odaya girdim anasını gibtiğim sarı çocuğu ile benim ejdadı gibik bacısını anasını gavat babasını gibtiğim huursu üstsüz yiyişiyorlar. çocukta boxer var kevaşede kilot var. hayatım boyunca nevrim ordaki kadar dönmez. ananızı gibeyim sizin diyerek bir tekme vurdum çocuğun kafasına yere yuvarlandı. kız çığlık atıyor dur ne olur falan diyor. ben o çocuğun dıbına koydum orda. ağzını burnunu kırdım. burnu içeri göçtü bin kurusunun. çocuk ağlamaya başladı sonra döndüm kıza tokatlaya tokatlaya ağzından kan getirdim. size yemin ediyorum abartısız kızı saçından sürükleye sürükleye o halde kapının önüne koydum eşyalarını olduğu gibi kapıdan fırlattım. kız ağlayıp yalvarıyor ayağıma kapanıyor. o öyle yaptıkça o ilk sahne aklıma geliyor basıyorum tekmeyi kafasına. o ara söylenip küfürde ediyorum sürekli. eşyalarını attım çocuğa tekme tokat vurarak çıkarttım ağlıyordu hala. neyse bunları attım kapıyı kapattım 15-20 dakika kız yalvardı kapıyı falan vuruyor. çocuk gibtirolup gitmiş. ben gibimde takmadım o an mal gibi duvara bakıyorum salonda. huur ne anasının dıbına gittiyse gitti ses kesilince ben ağlamaya başladım salonda.

    arkadaşlarımı aradım. dedim çabuk eve gelin bunları bastım. gelirken alkol alın bol miktarda ben çok kötüyüm dedim. bu dıbına koyduklarım 4 kasa bira alıp gelmiş. insan şarap marap alır. neyse bunlar alkolü bıraktılar biraz lafladık gözlerim şişmiş iyice. dedim ben bugün yarın gelmicem okula. cuma günü oldu 3 kasa bira bitmiş. 1 öğün yemek yedim sadece. sürekli içiyorum uyuyorum uyanınca gene içiyorum. dedim bu böyle olmaz dışardan haber almam lazım diye cuma okula gidicem. bir gittim okula ayyaş gibi. üstüm başım leş saç sakal leş olmuş gittim. arkadaşlar hala uğraşıyorlar teselli etmek için. arada yanıma uğradılar bir akşamda bunlar geldi alkol içmeden gittiler fazla durmadan ama huur okula gelmemiş. ben okula perşembe gidecektim ama gitmedim gene. paket paket sigara alıyorum. cuma günü bu ağzını kırdığım çocuğu gördüm, oturuyorum bankta bu geliyor karşıdan burnu falan sargı içinde koluna alçı gibi bir şey yapmışlar gözü kaşı mosmor kafası şiş. bunu gördüm gene nevrim döndü. dedim ben katil olucam heralde. arkadaşlar bir şey demedi ama tetikteler hani ben çocuğu 1 metre yaklaşsam üstüme atlayacaklar bir şey yapmayayım diye. çocuğa dedim buraya gel. ağzını açmadan yaklaştı. çenesinden tuttum gel ulan anlatıcan her taku dedim. çocuk başladı gene ağlamaya. arkadaşlar bırak mırak dedi çocuk gitti. benimde sonra aklıma yattı, şimdi çocuk 1-2 aydır benimle takılıyordu dese 2sininde tekrar anasını gibicem. düşmedim üstüne dedim gibtir et ya. cumartesi evde kalan biraları içiyorum. kapı çaldı. açtım kevaşe karşımda duruyor. kapıyı açtığım gibi elimle ittim döndüm arkamı ( kapatmak istemiştim orda ). bu eliyle tutup girdi içeri. geldi arkamdan sarıldı. buna dönüp öyle bir tokat attım ki hayatı boyunca öyle tokat yemez. bu başladı gene ağlamaya yalvarıyor, izin ver anlatayım diyor. bu öyle dedikçe o ilk sahne aklıma geliyor. neyse bu zırvaladı bir şeyler ilk kez oldu falan diye de sabahın köründe ben gittikten hemen sonra zütünü verecek kadar bir organize işi olunca ilk kez olmadığı belli. bende ağlamaya başladım beyler. 16 ay bu kızlaydım çok seviyordum çok güzel gidiyordu her şey. buna bağırıyorum hayatımızın dıbına koydun, mutluyduk daha ne istiyordun, güçlüydüm her şeyi yapıyorduk her türlü yaşıyorduk diye.

    ama belli yannan yemeye doymamış. ki bu kızı ben bozdum ve o istemişti. yoksa elimi sürmezdim dokunmazdım da. bacak arası ile yaşamıyordum ben. tamam canım isteyince yapıyordum ama bu kızla ilişkimiz başladıktan sonra kimseye el sürmedim. bununla her yaptığımızda acaba pişman olurmu diyip hep onu yumuşatıp mutlu olsun diye uğraşıyordum. asla güvenini sarsmayayım diye yüzünü hiç astırmadım. buna en sonra dedim kalan bir şeyin varsa al gibtir git sonra diye. bu, nereye gideyim yok kalacak yerim ben senin yanında olmazsam ölürüm gibisinden zırladı. ben onu zütünü ona buna vermeden düşünecektim dedim. kız yapmadım hiç sadece öpüştük falan dedi. onu dediği an tuttum kolundan odaya doğru 1-2 hızlı adım attım savurdum. dedim al ne gibimin kaldıysa gibtir ol git 10 dakika veriyorum diye. gittim sigara aldım geldim eve bu toparlıyor ağlaya ağlaya sonra hadi hadi diye bağırdım. gibtir oldu gitti nereye gittiyse. şimdi koymuyor o kadar zamanla geçiyor. 1 hafta önce alkolik oldum heralde diyordum şimdi gibimde değil. siz olun hiçbir kevaşeye güvenmeyin. dün de kız bana bu mesajı attı;

    iyi geceler... sana bu yazacaklarımı yüz yüze söylemeyi çok isterdim ama buna vaktim yok. biraz önce eski sevgilim reşat aradı. telefonu açmayacaktım ama ısrar edince açmak durumunda kaldım. onun sesini duyunca onu unutamadığımı farkettim. zamanında beni aldatmış da olsa onu hala seviyorum bunu anladım lütfen sende beni anla. seninle onu unutmak için çıkmamıştım gerçekten senden hoşlanıyordum veya öyle zannediyordum ama bu gece farkettim ki ben hala reşata aşığım.sen çok masum bi insansın seni kandırmak duygularınla oynamak istemiyorum. bundan sonra beni arama hatta bu mesaja bile cevap verme böylesi ikimiz içinde daha iyi olacak. reşatla bi ilişkiye başlamak üzereyim ve bu ilişkiye zarar vermeni istemiyorum. hoşçakal...

    bütün kadınlar huurdur, ananız hariç.
    ···
   tümünü göster