/i/İş Güç

İŞLER GÜÇLER
  1. 26.
    0
    @39 güzel kardeşim çok iyi anlatmışsın da sende biliyosun ki bu işler sahada böyle yürümüyor. müteahhitler bu denli küçük şantiyeler için organizasyon karmaşası yaşamadıklarından dolayı şantiye şefini faal olarak çalıştırmaya gerek duymuyor. dediğin gibi meslek odalarının şantiye şefi için belirlediği ücret brüt 2800 tl ama bana bir tane adam göster ki maksimum 5-6 katlı 10-12 daireli 600-700 m2 şantiyelerin birinde faal olarak aylık brüt 2800tl 'ye çalışıyor olsun.bu imkansız.

    ben adil ücret derken imza ücretinden bahsediyorum faal çalışma ücretinden değil (faal olarak çalışma konusu saçma bu konuda hak veriyorum sana ama bu işler bence sen de iyi biliyosun ki böyle yürüyor) esenyurtta bağcılarda piyasa benim verdiğim rakamlar. tekrarlıyorum şantiye şefinin sorumluluğu belediyeden şantiye düşüldüğü anda biter. yaralanmalı ölümlü kazalarda sorumluluğun en büyüğü 10 sene önceki gibi şantiye şeflerinin değil iş güvenliği uzmanlarınındır. sağdan soldan yanlış bilgilerle değil 6331 sayılı kanunu bilerek konuşuyorum.

    @40 ben kimseye zorla eşşek gibi sorumluluk atma niyetinde falan değilim önce burada bi anlaşalım. başından beri her türlü soruya yalansız dolansız cevap veriyorum. yüz yüze görüşmeden , karşılaşılabilecek tüm olumsuzluklardan veya olumlu olaylardan bahsetmeden kimseye imza attırma niyetinde değilim. ihtiyacımız var ve buraya yazdım istemeyeni de zorlayacak değiliz.
    ···
   tümünü göster