/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    -1
    şu an galatasaray adası'nda yönetimin masaya yatırdığı konu.

    eskişehir maçından sonra melo ile türk futbolcuların (selçuk, burak, sabri ve birkaç isim daha) arasında çıkan tartışma selçuk'la melo'nun itişmesi noktasına gelince sabri araya giriyor ve melo'nun boğazına sarılıyor. melo sabri'yi' yumruklayınca selçuk, burak, sabri ve arkadaşları melo'yu dövüyor. türk ve yabancı futbolcular arasında çıkan arbedeyi uzun süre kimse yatıştıramıyor. ayırmak için araya atılan semih'in kaşı açılmış durumda.

    florya'da olağanüstü hal ilan edilmiş durumda. su adasına ise yönetim dışındaki üyelerin girişi toplantı nedeniyle yasaklandı şu an için. durumu masaya yatırdı başkan ve üyeleri.

    hamza hoca'nın istifası ise kavgada araya girip kimseye laf dinletememesi ve yumruklardan nasibini alması sonrasında sözlü olarak dile gelmiş durumda. hoca çantasını alıp çıkıyor "bırakıyorum" diyerek ama yönetim kendisini iknaya çalışıyor adada.

    yakında buralar entry dolacak.

    galatasaray, tarihinin en karışık akşamlarından birini yaşıyor ve enteresan şekilde henüz medya'ya sızdırılmadı veya medya bir şekilde ikna edildi.

    yarına çıkarsa kokusu rok ve çakar izlenir. 24 saat canlı yayın yaparlar ıldsugfhgwhksdl
    ···
   tümünü göster