/i/Anket

  1. 1.
    +4 -1
    bu çok eski bi anım değil, yeni sayılır.
    ilk defa bu kızla denizde sevişmeye karar verdik. kaş'tayız, şehir merkezine yakın plajlardan birinden denize girdik, eşyalar şezlongda iskelenin gerisinde. yüzerken azdım ben "lan sevişsek mi" dedim kendi kendime, kızı darlamaya başladım, dubalara kadar yüzdük orda oynaşıyoruz. etraftan geçenleri kesiyoruz falan kimse yokken gibimle oynatıyorum kızı elliyorum filan.
    neyse ben çıkardım, mayo da denizin derinliklerine düşmesin diye bacaklarımı sapan gibi yana açıyorum çok saçma ve kasıntı bi görüntü. kollarımı açtım iki kolla da birer duba tutuyorum, kız da önümde yüzüyo numarasına kucağıma geldi. girdim kızın içine, ufak ufak gidip geliyoruz, lan derken bi şnorkelli gözüktü. biz panik olup hemen toplandık, amk şnorkellisi yüzdü gitti. biz gene başladık, bu sefer önümüzden bi çift deniz gözlüğüyle yüzerek geçti. biz toplandık onlar gidince gene başladık, bu sefer ben mayoya mı dikkat edeyim etrafa mı dikkat edeyim kızın içine mi gireyim derken kaldıramadım. tam odaklandım kıza ve olaya kaldırdım içine girdim, duba kaydı elimin altından. hay ananın kemiği diyip bi daha hazırlandık girdim, bu sefer git gellerden sonra az kaldı boşalıyodum kızın içine. zor tuttum kendimi kız da kaydı gitti üstümden balık gibi zaten amk.

    neyse çıktık şezlonglara, yarı başarılı yarı başarısız bu maceradan sonra durum değerlendirmesi yapıyoruz gülüyoruz falan. derken ben bişey anlatırken kızın suratı bi dondu kaldı. noldu dedim, ya bi akıntı var falan dedi. bi baktık kızın amından deniz suyu geliyor ahahaha, sızıyor bildiğin su kaçıran boru gibi azar azar.
    ···
   tümünü göster