/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +7 -16
    Önce benle sevgili olacak

    2-3 hafta cillop gibi süper bi ilişki yaşayacağız , birbirimize deliler gibi aşık olucaz. Ben onsuz yaşayamaz hâle gelicem.

    Sonra ailem ile tanistiricam onu. Ablam ile de tanisicak hâliyle.

    Ailemle tanıştık dan 4-5 gün sonra aramıza bi soğukluk girsin buluşmamaya bahaneler üretmeye başlasın. Ablamda da da davranışlarinda falan degigiblikler olsun bana karşı.

    Neyse ben bu soğukluğu çözmeye calisirken ablam ile sevgilim çoktan derin bir aşk yaşamaya başlamış olsunlar , bu yasak ilişkiyi gizli yerlerde hunharca sevişerek sonuna kadar yaşasınlar benden gizli. Hicbirseyden habersiz ben ise ; neden böyle oldu diye üzüldükce üzüleyim :(

    Böyle geçen 2 haftanın ardından o gün gelsin , o kara gün ! Ablamı sevgilim ile basacağım gün :(

    Birgün ben ve annem bi düğüne gidelim , ablam "ben istemiyorum gelmicem" diyip gelmesin. Bahane üretsin. Evde yanlız kalsın.

    Neyse benle annem gidelim düğüne fakat ben düğün de sıkılıp eve geri dönmeye karar vereyim. Annemin tün itirazlarina rağmen evin yolunu tutayım.

    Nihayet uzun bir yol`dan sonra eve varayım.

    Dış kapiyi açayım , asansöre binip evimize çıktıktan sonra anahtari çantamdan çıkarıp açıyım kapıyı !

    içeri girip yakayım salonun ışığını !

    Tam aynada kendime bakarken yatak odasından gelen inleme seslerini fark edeyim. Sesler giderek çoğalsın , montumu cikarip askıya astık dan sonra merakla yatak odasına doğru yöneleyim. inleme sesleri arttikca yürürken merakdan adımlarım hızlansın!

    Ve..

    Ve!

    Kapıyı merakdan hızlıca açayım!

    Ve Kapıyı açtım ki ne göreyim ! :(

    Sevgilim ablamın bacaklarini 180 derece ayırmış yatmis üstüne , bacaklarini ve poposunu vura vura kızartmış, memelerini morartmis nerdeyse eme eme. Ve Tam o 180 derece açık bacakların ortasindaki amcigin içine-dibine Köklemiş 17 cm damarlı yarragini :( yarragini ablamin vajinasinin dibine dibine veriyor :( ablam altta sevgilim üstte , sevgilim üstten ablamin boynunu , köprücuk kemigiini emiyor , alttan 17 cm damarli ile sulu pembe amcigi darmadağın ediyor :( hunharca gibiyor-gibişiyorlar :( ablam bu durumdan oldukça memnun olacak ki boğazı yırtılana kadar inliyor , sesi duvarlarda yankilaniyor :(

    Ve ben !!!

    Bu manzara karşısında minik bir serçe yavrusu gibi güçsüz kalıyorum kaldıramıyorum bu durumu-manzarayı ve gözlerim dolu hâlde düşüp bayılıyorum olduğum yerde.. :(

    The end!

    : ) ahh ben ve şu çılgın fantezilerim ahh hahahahahah :d

    ♡ :penguen: ♡
    ···
   tümünü göster