/i/Tespit

  1. 1.
    +11 -4
    Erkekler olsun da tam olsun bari!

    Sonunda olacağı bu valla ya :(

    Yok Osmanlıca , yok karma egitim kaldirilsin , yok 1-2-3'lere din dersi verilsin :(

    Ya millet cidden uzaya çıkıyo hakkaten uzay çağı yaşıyorlar 10 sene içinde neler bulacaklar neler , evrenin sırrını araştırıyorlar falan.

    Bizim yobazlar halen "atamizin mezarini okuyamiyoruz" (!)

    huur çocuğu seni okuyamiyosan gibtirgit kendin öğren osmanlica senin yüzünden milyonlarca insan aynı derdi çekmek zorunda mı yobaz gerici dindar dinle kafayı bozmuş gerizekalı huur çocukları ya.

    Hayır okuyamiyosan yan'a türkçe tabela asın tercümesi yazsın , ordan okuyun amk. Bu kolay şeyi yapmak yerine niye koskoca osmanlicayi baştan sona derslere sokmak istiyosunuz? Bu kadar , bunu akıl edemicek kadar beyinsiz misiniz? Bence evet beyinsizsiniz.

    Osmanlıca yerine bilimsel dersler , uzay hakkında , enerji hakkinda dersler konulmadikca , bu millet bilimden habersiz-uzak yaşadıkça , fizik-kimya mezunları boş gezdikçe , trt6 diye wölf kanalı bile var fakat , örneğin ; "bilim tv" diye bi kanal yok halka bilim hakkında güncel bilgiler vericek merak uyandıracak bi kanal..

    Olmaz kardeşimmm olmaazz.. bu kafalarla bu çağda hiçbir ülke varlığını sürdüremez. halen 100 sene geriden yaşayan 100 sene öncesini düşünen , mezar taşlarını bahane eden aptallar ile olmaz.

    Bu zihniyeti koy amerika'nın başına , 3-4 yıl içinde düşüşe geçerler.

    Uzay ve teknoloji çağında bu kafalar bitti artık. Bunlarla devam edemeyiz. Osmanlı bunlarla devam edemeyip yıkıldı. Sonra bi lider çıktı , fark etti bunları , "en hakiki mürşit ilimdir" dedi ve devrim yaptı. Kurtardı bizi o aptal zihniyetten , bilim ve teknolojinin temellerine dayalı bir ülke kurdu. Hicbiryerde bilime bu kadar önem veren bi lider göremezsiniz.

    Ama bakın 70-80 yıl sonra bu "kafa"lar tekrar ortaya çıktı. Tekrar eskiye dönmek istiyorlar , tekrar yavaş yavaş ele geciriyorlar 12 yıldır... ve halk tehlikenin farkında değil. Tekrar türedi bu huur çocukları, Osmanlının yikilmasina sebep olan gerici "kafa"lar kendini tekrar belli ediyor.

    Umarım başarısız olurlar , umarım bu sacmaliklari bırakıp bilime dönerler. 100 sene öncesini değil sonrasını düşünürler, çünkü eğer aksi olursa osmanlinin kaderini paylaşacagimizdan emin olabilirsiniz. Ve bu sefer emin olun "atatürk" gibi bir lider de olmayacak malesef.

    Saygılarımla :( #sozlukcukiz :penguen:

    ♡:penguen:♡
    ···
   tümünü göster