/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    evet beyler ben "ampudrasi" silik yedim millyetçliği ağır faşist şekilde gösterdiğimden. şu başlıkta sözü geçen aldatma mevzusunun intikmanı aldım. öncelikle silik yedim diye inanmayacak olan varsa gibtir olsun gitsin. 20 yaşından küçük sübyanlar okumasın. adam akıllı akıl verin.
     
    (bkz: kız arkadaşımı erkekle bastım) önceki yaşadığım olayın devamı beyler.
     
    özet : aldatan kız huur olarak yaşdıbına devam edecektir büyük ihtimal.

     
    tek entryde girecem siz panpalarımı tek tek entry girerek bekletmek istemiyorum. gözünüz yorulmasın diye de paragraf koyacam bu sefer. ben yazana kadar siz diğer başlığı okuyadurun.
     
     önemli ve jet hızıyla gelen edit : bir panpam kızın benim kuyumu kazabileceğini söyledi fikirler değişti. kız bir hafta on gün içinde evden gibtir edilecek ona göre bir şey yazın anlattıklarımın sonunda.
     
     
     
      evet beyler kız beni 2 ay kadar önce aldattı. bastım bunları. ilk ay gibik bir hayatım vardı açık konuşayım artık hiçbir şeyden tat almıyordum. normal kız arkadaşlarımın bile çoğuna gibtir çektim. artık kızlarla konuşmak bile istemiyordum. bir kaç tane çok sevdiğim arkadaşlarımla konuşuyordum sadece. geri kalan kim varsa tersleyerek aramı bozdum. yapmamam gerekirdi ama onlara bile güvenmiyordum. neyse ben 1 ay geçtikten sonra iyice toparlanmaya başladım. tekrar okulun partilerini düzenleyeyim diye düşündüm aldatıldıktan sonra ( diğer nasıl aldatıldığımı okumayanlar okusun pısırık değiliz dıbına koydum o olayda kim varsa ). neyse arkadaşlarımla konuştum. küçük bir yerde hazırlıklar için tanışma partisi verdik bir arkadaşımla birlikte. cebime 200 lira para kaldı. sınırsız içtim bir de adımı duyurmuş oldum yeni gelen binlere. partide ilk defa ayrıldıktan sonra kızların masasına gittim tanıştım muhabbet ettik. bir tanesi çok hoşuma gitti. tarzı olan bir kızdı. esmer dalgalı saçlı sağlam fiziği vardı. ama artık güvenmek falan yok beyler o davayı hayat boyu kafamdan çıkardım. hani gibip bırakırdım. bırakmasamda son sene ikinci üniversiteye girene kadar takılırım. böyle düşünüyorum. lan ben diğer beni aldatan huuryuda görüyorum güllük gülistanlık hayatına devam ediyor. ulan dedim bunu dövmeyip anasını gibmekten beter etseydim keşke diye. ulan onu gülerken görünce o kadar koyuyor ki benim hayatımı gibti kendi güle eğlene takılıyor. ilk işim okulda ki dostlarımla konuşmak oldu ve o günden sonra alanya da bir daha hiçbir cluba giremedi. partilere alınmadı. sağolsun dostlarım beni ikiletmedi ve tanıdıklarım muhabbeti bir anda bıraktı. anasını gibim bu çocuklar benim için çok önemliydi. tek lafımla yüzüstü bırakmadılar başları sıkışsa sorgusuz sualsiz koşarım.
      
      lan bunlar oldu ama kız inadına huurluğa devam ediyor. güle eğlene geziyor. bir de hazırlıklardan bir dallama bulmuş. çocuğa bir gün iki çift laf ettim kırmadı beni dedim kızı gib bırak bırakırkende " insanlara yanlış yapıyorsan tam huur olacaksın hadi gibtir git şimdi " de diye tembihledim. çocuk buna bu şekil postayı koydu. koyduğuna emin oldum çünkü kız ertesi gün yanıma geldi " ben sana yanlış yaptım ama hayatımla oynama çevreme karışma " dedi. direk yapıştırdım lafı " senin tescilli huur olduğunu herkes anladı benlik bir şey yok, istiyorsan gel eskisi gibi takılayım seninle ama 50 liradan fazla vermem " dedim. yanımda bir dünya insan vardı. kız ağlayarak bağırarak içeri girdi. tam bir rezillikti. o hazırlıkta ki çocuk " abi ben bu kızı bi kere gibicem sonra gidecek yine elime vurucam gibi ama sıkıntı yok kaşarlık yaptıysa canın sağolsun anlarım seni " demişti. ben bu çocuğa gidip robin hood clubtan ( alanyalı kardeşlerim bilir 1-2 tane sağlam clup vardır bu da bunlardan biri ) vip bilet verdim. ( sezon içi 5 öğrenci partisinde loca + özel garson ). çocuk taşağımı yaladı.
     
      beyler ben kızı rezil ettim diye yetti bu kadar daha kimsenin yüzüne bakamaz dedim. 3-4 gün geçti bir gün kapı çaldı. o sırada evde bir arkadaşım var playstation kiraladık fifa oynuyoruz. kapıyı açtım bu anasını gibtiğim kevaşesi gelmiş. o an direk bi afalladım içimden vay huurda ki yüzsüzlüğe bak dedim. direk " ne var lan " dedim. konuşmak istiyorum dedi. kıza direk " bir daha karşıma çıkarsan seni de senin gibi bir kevaşeyi sıçan annenide giberim " dedim. bu ısrar etti konuşmamız lazım ne olur dinle minle zırvalamaya başladı. beyler bu böyle hiç yüzünde utanma duygusu olmadan konuşunca ben dellendim. arkadaşım geldi içerden ne oldu falan vay huur da burdaymış falan yaptı. kız sesini yükseltmeye başladı. arkadaşa " sen kanka sigara falan almaya gitsene ben seni arıcam " dedim. çocuk çıktı bu hala büyük harflerle konuşuyor. direk bir tokat bastım ejdadını gibtim orda kızın. orspunun doğurduğu hala bıdı bıdı konuşuyor. yeminle anasını bir kere daha gibicektim. bu başladı ağlamaya, ayağa kalktı kolumdan tuttu ne olur 5 dakika dinle beni falan diyor. tuttum kolundan direk içeri savurdum " konuş dıbına koyduğum kızı konuş ne var " dedim. " sen benim hayallerimi de hayata bakışımı da gibsin daha konuşmaya ne yüzün var senin nasıl orspusun sen nasıl bir bin kurususun lan " diye devam ettim. bunları söylerken benim yine elim ayağım titremeye başladı. yine dövecektim ama sabrettim. " söylüyor musun ne tak yapıyorsan yap sonra gibtir git evden " diye bağırdım. oturdum koltuğa telefonu falan kurcalıyorum giblemiyorum kevaşeyi. bana dedi " ne olur affet beni böyle olmasın " dedi ve devam ediyordu. " kızım senin gelmişini geçmişini giberim taşak mı geçiyorsun lan benimle " diye ayağa fırladım üzerine yürüdüm. " ulan daha ne affı orspunun çocuğu ne affı " bu başladı ağlama direk " zırlama laan " diye bağırdım. ayaklarıma kapandı " ne istersen yaparım yemin ederim çıtım çıkmaz kalacak yer bulamıyorum " dedi. yok mu lan bulmadın mı sen şu şu kızın yanında kalmıyor musun dedim. evet beyler burda varya harbi taşağımı tuttum bir keyiflendim anlatamam. bu anlattı işte. meğer bunun kaldığı kız buna senin orspuluklarını çekemem artık evden çık demiş. bunu yapmasının nedeni de ben hani arkadaşlarıma ilişkiyi kesin bu kevaşeyle dedim ya. bu kızda bunu söylediğim arkadaşlarımdan birinin hoşlaştığı kızmış. var ya anasını gibim öyle keyiflendim ki. kevaşe bunları anlattı dedi "bu yüzden artık kaldıramıyorum dün gece parkta kaldım kız başıma " zırvaladı da zırvaladı. " sen orspusun sana bir şey olmaz parkta da atarsın ona buna zütünüde verirsin senin için sıkıntı olmaz" diye keyifli keyifli konuşuyorum. elime düştü beyle elime.
     
     
    devamı @18 de beyler entry çok uzun diye kabul etmedi.

     

    önemli edit 2 : karar verildi beyler kız pazartesi akşamı tekrar gibtir edilecek. nedendir olaylar nasıl gelişecek tekrar yazacağım.
    ···
   tümünü göster