/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +36 -2
    bu hatunla bir süredir beraberiz. film izlemek için bana gelmesini söyledim. ikişer bira aldım, cips filan. Sonra da youtube'den romantik müzik ayarlardım. bay ve bayan smith'i izlememiş ben de çok severim. onu indirdim.

    filmi izlerken kızı öptüm , okşadım. gibişe hazır hale getirdim. film bittikten sonra da yatak odama geçip, 5-6 tane mum yaktım, romantik müzik açtım. hatunu odama zütürdüm. romantik müzik eşliğinde öpüştük, göğüsleriyle oynadım ve sürtündüm. soyunmaya başladık.

    sonrasında hatunu domalttım. verdim dalgayı. romantik müzik eşliğinde ritme uygun olarak, yavaş yavaş gibiyordum hatunu. çünkü çok tatlı panpalar. gibmeye nasıl kıydım bilmiyorum.

    10 dakika böyle geçti. boşalmakla boşalmamak arasındaki ince çizgideydim. kegel egzersizleri yaptığım için kendimi tutabiliyordum. kız çok büyük zevk alıyordu. bunu hissediyordum. çarşafı kavramıştı. kendini bana bırakmıştı. ritme kendimizi kaptırmıştık, mükemmel bir uyum içindeydik.

    tam o anda panpalar bu dıbına kodumun şarkısı çalmaya başladı http://www.youtube.com/watch?v=ZNRcYf06iMs ilk başta ne olduğuna anlam veremedim. zaten neredeyse kendimden geçmiştim. gibiş must go on diyerek şarkıyı iplemedim. en azından ben öyle sanıyordum.

    şimdi düşünün. Gerçekten güzel, eski romantik müzik eşliğinde, çok güzel, tatlı bir kızı pompaladığınızı düşünün. sonra bu dıbına kodumun müziği geliyor. utanç ve acı içinde devam etmeye çalışıyorsun. bedenin istemsizce ritme alışıyor.

    şimdi düşünün panpalar, o kızın mum ışığında aynada görününen yüzüne bakıyorsunuz. şaşkın yüzünden akan teri düşünün panpalar.
    ···
   tümünü göster