/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 1.
    +5 -4
    öncelikle bu entry bu sözlükte gireceğim son entrydir. gibtir git yazmaya baslayabilrsnz yani.

    dün gece 12-1 civarı yasanan olayı az çok biliyoruzdur hepimiz. yönetim baya geç vurdu neşteri. olayla ilgili sözlükte 10 larca başlık açıldıktan sonra komutan serkan ve yaverleri duruma el attılar. ( şükür dedirtti. )
    şimdi bu serkan ve tayfası daha duruma el atmamısken burada gırla başlık acıldı malum video ve videodakilerin hakkında. yalnız gerçekten serkana hak verdim işin takunu cıkarttı bazıları.
    video önce facede yayılmıs sanırsam bi binin profilinden. oradan millet izliyor. malum kız hakkında fena yorumlar yorumlar videonun altına.
    sonra video youtubeye falan atılıyor bir kaç defa. tabi youtubede anında kalkıyor video. bu gözler fellik fellik başlık gezen video linki isteyen oçları gördü dün gece hemde 100 lerce.
    neyse efenim durum böyleyken bir yandan video linki arayanlar millete yalvaran oçlar. bir yandan olayı yorumlayanlar. bir yandan video linki yerine virüslü link falan yollayanlar. henüz moderasyonun müdehalesi yok.

    fena bi başlık kirliliği oldu. ne kdr pedofil varsa belli etti hepsi kendini. olay konusuldu bitti yaklasık 2 saat sonra falan troll baslıkları acıldı. neyin trolleneceği nelerin trollenmeyeceğini herkes biliyordur zaten.
    yine 10 larca troll baslıgı acıldı.
    ben yorum falan yapmayacagım malum video hakkında benim dikkat çekmek istediğim nokta başka onuda hemen altta anlatıcam.
    trolller devam ederkende serkan olaya el koydu. malum olay hakkındaki nerdeyse tüm baslıklar silinmeye basladı. insalık dışı yorum yapan oçelerin çogu silik yedi biraz aşırıya kaçanların coguda caylak yedi. zaten serkan olan bitende yazdı sayılarını. sözlük az çok pisliklerden kurtuldu.
    fakat can sıkan nokta su. sildikce yenileri acıldı bu troll baslıkların.
    trollük yapacam diye aşırıya kaçan insalıktan nasibini almamıs torpilli huur cocukları tabi hala devam ettiler işin gırgırına. olan bitende serkanın yazdıklarını okuyun adam hakikaten dogru konustu. icraatini gösterdi. sildi çaylak attı bir sürü. en son su acıklamaya dikkat
    teletabi olan bitende sunu yazdı:
    beyler malum konuyu kapatın artık, bu konuda trollük yapanlar da ceza alıyor.

    cogu sustu isim verilmesi yasaklandı malum kişi hakkında. ( bazı oçlar hala o ismi kullanuyor onlarında uçuşa geçmesi yakındır )

    fakaaaaat gel gelelim ki birisi var, bu arkadaş farklı yerden alıyor herhalde gücünü güvenini.

    konu kapatılsın ceza verilecek trollere denmesine ragmen bu arkadaş yani amsever bir başlık actı ve bu baslık uzun süre silinmedi. baslıgın adı malum videodaki izmirli ecemin babasıyım

    bu başlıkta yazdıkları gerçekten züt ister. kemalistlikten laiklikten girip izmirli olmaktan gavat olmaktan cıkıp bunların arasınada kızımdan(videoda ki malum kız) memnun kaldınız mı falan diye kendi çapında trollük yapmaya calıstı. baslıkta bütün pislik tak püsür vardı atatürke hakarete varan şeyler yazıyordu. yalan borcum yok.
    bir kaç arkadaş baslık actı herkesin troll baslıgı silindi cezası verildi amsever e de aynısı yapılsın diye. fakat kimse ne baslıgı sildi ne çaylak attı amsevere.
    bu baslıklar acıldıktan 3-4 saat sonra dayanamadım ben baslık actım. buyrun o da burada: serkan adamsan şu muallakyide silersin

    başlığı inceleyin..

    bu amsever zaten bir modun hesabı. o yüzden bu muallak sıçsada olaya bi gib olmuyor buna.

    serkanda önce baslıgı kaldırdı bi 5-10 dk sonrada çaylak attı amsevere.

    amseveri ne severim ne sevmem gibimde değil acıkcası. benim burada sinirlendiğim diğer bütün troller cezalarındırılırken baslıkları silinirken bu oçenin baslıgı neden saatlerce kaldı. akabinde ayrımcılık oldugunu kesin olarak anlamış olduk. bundan öncede biliyordum ayrıcalık oldugunu ama hiç tanık olmamıstım. bu sayede oldum. o muallaknin caylagı 1-2 saate acılır zaten. amaç temelli gönderilsin ucurulsun değildi. silinmez zaten o gavat. amaç herkes aynı sucu işledi cezasını aldı girin bakın bir sürü silik çaylak var. onlar gibi bu bininde aşagılık yazılarla dolu kendince troll olan baslıgının silinmesi belki bir de caylak atılmasıydı bir kaç saatlikte olsa.

    yani panpalar. sözlükte zaten pek bi düzen kalmadı. yeni yeni işler cıktı. ben sözlüğe geldiğimde emin olun yersiz ve agır din, siyaset vs konusmak falan çaylak sebebiydi. geçenlerde ( baya bi önce ) oç bir co moddan aldıgım bilgiye göre sözlükte siyaset din vs serbest olucaktı. nitekim oldu zaten.
    yani taku cıktı. üstüne bir de bu admin hesabı amsever gibi oçelerin el üstünde tutulup adam gibi yazarların silinmesi ortalıgınn anasını gibti. bu oç gerçekten milletin cesaret edemeyeceği ederse silik yiyeceği şekilde yazılar yazdı başlıgında. olay bu dediğim gibi acılır hemen onun caylagı zaten.
    bir diğer kötü durumsa amseverin züt yalayıcaları olaydan sonra bilip bilmeden niye çaylak atıldı yönetim bir kaç ite boyun eydi baskılara dayanamadı gibi saçma girdiler yazması. onların be ta aq.

    gitmeden önce serkan ve adam gibi adminlere bi teşekkürü borç bilirim iyi kötü adamlar idare ediyor. ( ayrımcılık vs hariç )
    zaten eski tasarım silinirsede çok yazar bırakacaktır burayı. serkan olm sana son diyeceğim silme isteyen eskide işteyen yeni de takılsın aq.
    hadi kendinize iyi bakın sözlük ahalisi. zaten cokta bi ömrü kalmadı buranın.
    hepinizi gözlerinizden öpüyorum.

    şimdi gibtir git ve diğer benzer küfürleri edebilirsinz.

    son olarak altinciyi yine yanlış seçtim oç co mod denen marabalar taşısın ehehe
    ···
   tümünü göster