1. 226.
    +1
    --spoiler--
    türk kızıyla evlenin aptallık olduğuna karar verdim. kızlar yanlış anlamasın işin aslı güzellik değil ki türk kızlarıda son derece güzeldir. konumuz karakter. evlilikte güzellik bir yere kadardır.

    rus erkekleri bilen bilir soğuk, sert, asabi, karıya kıza rahatlıkla dayak atabilen, kadir kıymet bilmez insanlar. türk erkekleri ise dişisine sahip çıkan, onu kıskanan, üzerine düşen, yemeyip yediren, onun her takuna katlanan fedakar insanlar. rus hatunlar sevgiye açtır. biraz ilgi ve sıcak kanlı bir erkeğe tüm hayatlarını önlerine serer son derece erkeğine bağlı kalırlar. bunu nerden biliyorum kuzenim rusyada okuyor yanına gitmişliğim var. rusyada vizeler kalktı, karadenizi geçince karşınıza rusya çıkıyor. erişilmez değil yani. o yüzden;

    size bağlı
    eğlenceli
    egosu olmayan
    sevecen
    tripleri asla olmayan
    sizi her anlamda özgür bırakan
    kültürlü
    gibişmeyi bilen
    ferre yıldızı gibi vücudu olan
    son derece minimalist yüze sahip
    doğal bir güzellik

    kızlar varken yukarda saydığım özelliklerden mahrum biri ile evlenmek aptallıktır. hem farklı bir kültür tanımanız sizin için güzel bir deneyim olucaktır. düşünün günde bir sürü türk birbiri ile evleniyor mk çok klişe ve sıradan bi kaç ay sonra sevgi ölüyor. rus bir kadınla hayatınızı yaşayabilirsiniz.

    http://18ad.itocd.net/www ... 1cc-a8c0-5fb51f8e24e3.jpg
    http://www.pxleyes.com/bl ... t/uploads/beauties/25.jpg
    http://galeri12.uludagsoz ... ta-olmas%c4%b1_653970.jpg
    http://russianwomentruth ... s/2011/08/masha_perm0.jpg

    --spoiler--
    ···
   tümünü göster