1. 1.
    +86 -1
    beyler. biri arkadaşa anlatsın iplik fabrikasının patronu olmakla o ipliği üreten arasındaki farkı. 3 günde bi sözlüğe ziyaret amaçlı ne oluyo ne bitiyo diye girmeyle çözülmez bu mevzular. sen ben sayesinde bu sözlük ayakta, onun kadar bizimde emeğimiz var. kendimi onu bunu geçmişim hepimize ayıp var ortada.
    bide utanmadan cıkıp köpeklerinden biri bize tasma takmaya calısıyo yok doğru altinciya yazın yoksa ceza yok başlığın adı şöyle olsun diye. biz her hoşt diye hav deyip önümüze attığı kemiği yalasaydık emin ol burda hiç birimizin işi olmazdı. ayıp ediyosunuz ayıp, harbiden çok büyük ayıp.
    çık de ki kardeşim ben rant kavgasına düştüm, yazar kaygım yok diye ona buna şekil yaptım 7 8 9 10 giblemedim, böyle daha çok kazanmayı hedefliyorum eyvallah. yediren durur yediremeyen gibtir olur gider. asla nesilcilik yapmam ben. sende bende burda yazarız. sıkıntı bu bi dediği diğerini tutmayanların yaptığı eylem zikrettiği söylemlerde. ammavelakin bunları böyle süslü yalanların arkasına saklayıp bizi kandırmaya çalışırsanız ayıbınızı yüzünüze hiç çekinmeden vururuz.
    farkında değiliz zannediyosunuz ama en az bizde sizin kadar bize muhtaç olduğunuzu biliyoruz. biz olmasaydık o gemide öyle yada böyle bizler gibi hayatın monotonluğuyla yok olup giderken ekmek yediğin tasa tükürmenin cezasını bu ahali hiç yemediğin sertlikte bi tokatla da verir.
    ben dışarıda adabi muaşeret adıyla süslenen kurallardan kaçıp anarşist duygularla gelip burda ona buna salça olup küfür etmek için zaman öldürüyorum burda. saat olmuş sabahın 4:30 şu yazıyı yazmak için 5 dakikamı bile harcasam sen beni kandırmaya çalışarak benim hakkıma giriyosun.
    yapma, karşında embesil çocuk sürüsü yok. iyi yazarmış kıymet bilinecekmiş. lan 5 cümleden fazlasını kim okuyo aq sözlüğünde. şuraları okuduklarından bile şüphedeyim. iyi yazar gitsin ekşide yazsın hedeflediğin forumtr formatlı sitede değil. biz buraya gülmeye eğlenmeye salak gibi görünmeye kim ne düşünür endişesi taşımadan giriyoruz. daha fazla para için zütümüzü sattık gerekirse sizin zütünüzü de satarız demiyosunda iyi yazar diyosun, sağ kulağı sağ elle tutmak yerine sol elle tutmaya calısıyosun. ah ah hepimizi at gözlüklü ne verilirse onu yiyen sığır yerine koyuyosun. züt yalayan tayfan hariç hepimizi kaybediceksin. bizi senin düşüncelerini uygulayıp aydınlanan ve gündemi yakalayamayan olayı anlayamayan eski kafalı olarak ötekileştirirsen burdan kazandığın ünü de öyle yada böyle kaybediceksin.
    sen inci sözlüğü eski tasarımı da kaldırıcam gibi boş beleş şeylerle tehdit edemezsin bizi. patron sen olabilirsin ama biz olmadan bi hiçsin.
    bu arada o ayak uydurmazsak geri kalacağını düşündüğün yeni tasarımını bundan 4 5 gün önce üye girişi yapmadan önce sunduğunda önümüze milleti üye olmaya zorunlu kılmak için yapılan bi tuzak sanmıştım ben. üye girişi yapınca direk eski tasarıma atmasından öyle bi anlam çıkardım. bu işlerden pek anlamam ama 3 yıl önce incisözlüğe belki bi şekilde faydam dokunur diye 5 tane aldığım kitaptan ve bi şekilde temin etmeye çalıştığım dergilerin üzerinden öyle izlenimler geçmiş ki umut kulların fakir huur cocukları ithamları sayesinde, bunu da bi şekilde cebinize giren üçe beşe bi üç beş daha ekler bi şekilde sandım.
    şuan hak verenleri bilmem ama ben bu siteye burda kurduğum arkadaşlıklara girdiğim muhabbetlere cidden duygusal yaklaşıyorum bazen. sınavımın olduğu kaç gün bi muhabbetin peşine ders çalışmam gereken geceyi bin ettiğimi bilirim bişey kaybetmeden. sırf kimliğimin önemi olmadan yazdıklarım sayesinde sevildiğim, güldürdü diye sevdiklerim için. ve emin ol inci sözlüğü bilmeyene inci mantığını yanındaki tayfanın çoğundan iyi lanse ediyorumdur.
    sen bizi giblememeye devam et, 13 16 yaş aralığında bahsettiğin türkiyenin en kaliteli yazarları bomba bomba geliyo, hissedebiliyoruz.
    ···
    1. 1.
      +4
      Olmuş evet. Haklisin
      ···
    2. 2.
      +1 -7
      okuyanı gibsinler
      ···
    3. 3.
      0
      Bunu yazarken ne dusundun de yazdın
      ···
    4. 4.
      0
      serkan düşünüyor ama o sizin iyiliğinizi istiyor o burada oğuldur <3
      Edit: Anlatım bozukluğu diye bir şey kalmadı ç
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster