/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +84 -20
    reservet çetin.

    açıklama : serkan'ın kafasında inci sözlük olgusunu ve o marjinalliği bitirdiği çok rahat anlaşılıyor , özgürlüğün yerine kural koymaya çalışması (bkz: dexer) , olan bitenden bir şey dediği zaman modların fırıldak gibi dönüp durmaları , örneğin bu gün okati'nin olan biten de türk'çü şeyler paylaşması , yani modlarının üzerine inanılmaz bir hakimiyet kurmuş serkan (bkz: dexer) , bu yönleriyle artık sözlük yönetimini dexerin ülke yönetimine benzetmeye çalıştığını anlayabilirsiniz , her gün kendi kuzenini anasını bacısını hatta dedesini gibtiğini iddia edenlerin başlık açtığı bu sözlükte 14 yaşında bir kızın ferresinin konuşulmasının 300 tane yazara silik yedirmesinin başka bir açıklaması yok , inci artık yavaş yavaş diğer sözlüklere benzeyecek ve bunu çoğumuz hissetmeden yaşayacağız aynı ülkemizin geçirdiği değişim gibi , bundan 10 15 yıl önce kürdüm diyemezdin şimdi bayrağıyla geziliyor (aşağıda serkanın da öyle fotosu var) , türban okullarda serbest bırakıldı , şimdi osmanlıca tartışılıyor hatta devlet'in logosunun osmanlı tuğrası olması tartışılıyor , yarın da padişahlık tartışılacak ve bunu bize güzel güzel yedirdi efendimiz (bkz: dexer) şimdi de aynı taktiği serkan izliyor , önce yeni tasarım geldi sonra ufaktan kurallar konulmaya başlandı göze batanlar sudan sebeplerle silik yemeye başladı bu iş böyle sürüp gidecek , gün gelecek bir ekşi sözlükten farkı olmayacak buranın.

    ben artık serkan'ın sözlük falan gibinde olduğunu düşünmüyorum , tek amacı sözlük sayesinde üstüne yapışan bu marjinallik ve solculuk kimliğini sözlüğün çehresini değiştirerek üstünden atacak , ardından da hayatını kurtarmak için akp çevresinde dolanacaktır buna adım gibi eminim.yakında milletvekili adayı olarak görürseniz hiç şaşırmayın çakal serkan'ı.

    http://galeri2.uludagsozl...C4%9Fraf%C4%B1_452637.jpg

    kürt paçavrasının yanında bu kadar gülecek ne vardı serkan ? çözüm süreci ayağına pkk'nın şehirde yapılanması mı hoşuna gitti ? yoksa o paçavrayı sallayanlar tarafından şehit edilen şehitlerimizin mezarları mı geldi aklına ondan mı güldün ? bi açıkla da bilelim.

    huur çocuğu seni.

    edit : olan bitende 28 şubatla alakalı konuşmasıda mı tesadüf , akplilerin 2 lafından biri 28 şubat değil mi amk ulan serkan ulan serkan:)
    ···
    1. 1.
      +2 -64
      kürd paçavrasının önünde sülaleni giberim dıbına kodumun oğlu sen kimsin ki şanlı onurlu bayrağımıza hakaret ediyosun. sizin adet kanıyla sulanmış bayrağınız daha mı güzel bizim bayrağımızdan kibirini faşizmini gibtiğimin dangalaklar imparatorluğu.
      ···
   tümünü göster