1. 5776.
    0
    kardeşim yazdıklarını ve yazılanları okudumda burda gibe taşşağı takılıp ciddiye alınabilecek bir tane bak bir tane adam yok.
    kimse şu söylediğine muhalefet olamamış ama hepsi söylediklerine geri dönüşü olmayan cevaplar verdiğini zannetmiş. sözüm ona yobazlıkla itham ettikleri akp seçmeninin bunlara cidden bir köşeden kıs kıs gülmesi boşa değil. yobazın daha kelime anldıbını bilmeselerde farkında değiller ki en büyük yobazlar kendileri. mustafa kemalin askerleriyiz naraları atarlar, deniz gezmişin fotoğraflarını seni unutmayacağız diye paylaşırlar. atatürk için diktayı savunurlar sokaklarda 6 ağacın yeri değiştirildi diye diktatör dexer naraları atıp vatanını milletini halkını hiçe sayarlar.
    ben zamanında denedim her hangi birini karşıma muhatap almayı da, 10 entryde tek bir yanıtı kelimelerin yerlerini değiştirerek yazıyorlar.
    dedemin babası mubadeleyle gelmiş selanik karacaova muhaciri. dedemler hala eski bulgarca konusur soran olursa nerelisin diye selanik muhaciriyim derim. asla o hanede atatürke laf edemezsin. o kadar saygı duyduğum o insanın bile cehaletine ister istemez üzülüyorum. şöyle de bişey var ki onların sebepleri de var. bunların ellerinde hiç bişey yok anadan babadan öyle görmüş diycem eminim ki yarısının annesi babası da senin bu görüşlerine paralel şeyleri savunuyolar.
    kalmadı kardeşim kalmadı. biz atatürkün ismini ağzımıza alamazdık sevmiyorum diye bi cümleyle beraber. ama artık kalmadı. sizde işte bizimle bu çağları yaşamış son nesilsiniz ve size bunun prim getirebileceğini düşünebilecek kadar aptalsınız.
    uğraşma sende biraderim, anlamaz bu yobaz sığırlar. körü körüne bişeye bağlanmanın yegane örnekleri kendileri iken yobazlığı bağnazlıkla karıştırıp bize yobaz derler. gibtir et, ben artık dert etmiyorum böyle tipleri sende etme. kendi cehaletlerinde boğulsunlar
    ···
   tümünü göster