/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +7 -6
    burama kadar geldi amk. dün sabah bu bin işe giderken peşinden koştum. ne var çabuk söyle geç kalıcam dedi. baba akşam gelirken terziden kumaş al 3 gündür unutuyorsun amk dedim. bu puşt tuttu beni yakamdan " ulan pekekent sen beni katil mi edeceksin" diyor.

    ya dedim ayşegülün kıyafetleri kirlendi yenilerini dikmem lazım anlamıyor musun amk dedim. " ulan 22 yaşında herifsin senin yaşındakiler askerden geldi sen hala oyuncak bebeklerle oynuyorsun. senin yüzünden dışarı çıkamaz oldum, sen benim gibimden düşecek adam mıydın lan" dedi.

    bin çok ağır konuşmuştu bu sefer çok zoruma gitti. gözlerim doldu biraz. neyse unutma bu sefer deyip kestirdim lafı. akşam bu muallaknim gelme saatine yakın ayşegülü de alıp kahvehaneye gittim. hem biraz erkeksi hem de sert görünerek babamın takdirini kazanmayı hedefledim. girdim kahvehaneye.

    amk herkes cins cins bakıyor bana sinirlerim bozuldu. bebeğimin saçlarını taramaya başladım. kendime bir çay ayşegülede meyve suyu istedim. ayşegül kahve içmek istedi " kahve içersen bıyıkların çıkar" dedim.

    neyse baktım bizimkisi kapıdan içeri geldi. ayşegülün elini tutup salladım bak babişko geliyor dedim. bu züt nedense kıpkırmızı oldu amk. baba sen yine kumaşları almamışsın amk dedim. bu öne doğru sendeledi hemen koluna girdim düşmesin diye. yaşlanıyor bin.

    baba bak kahvehaneye geldim, sana göründüğümden daha sert olduğumu söylemiştim dedim. bu bir on saniye falan suratıma baktı sonra bir yumruk geçirdi ağzıma amk. 2 dişim kırıldı. gibtir git lan buradan dedi. koşa koşa gittim.

    sonra tekrar geldim kahvehaneye. bu bin " lan sen daha gitmedin mi itolu it " dedi. mal lan bu adam valla. bebeğimin tarağını burada unutmuşum dedim ağzımdan kanlar akarken. bu kahvedeki huur çocukları kahkaha atmaya başladı. babam yerinden fırladı beni kovalamaya başladı. hemen koştum ama bu bin zütüme bir tane tekme atmayı başardı. bu yaşta iyi koşuyor puşt dedim içimden.

    eve gittim annem kanları gördü. bu ne hal dedi. olanları anlattım. suratıma balgamlı balgamlı tükürdü amk. odama gittim ayşegüle sımsıkı sarıldım sabaha kadar ağladım.
    ···
   tümünü göster