1. 1.
    +2 -1
    Öncelikle söleyeyim binler özet mözet yok isteyen, galatasaray'a gönül verenler okusunlar.

    Koyu , gönülden bir galatasaray taraftarı olarak;

    Galatasaray yönetiminin bu sene aldığı tutumu anlamakta güçlük çekiyorum. En kötü en zayıf kadroya sahip olduğumuz sene bile bu kadar isteksiz bu kadar zayıf, çaresiz görüntü çizmemiştik. ... ilk defa hayatımın çogu olan takımımın elenmesini istedim. bu futbolla bu isteksizlik ve sorumsuzlukla daha ilerisi olamazdı zaten. Olsa nolurdu ki ? olacak şey daha beter belki daha rezil bile olacak, kutsal mabedimizde nice rezilliklere göz yummak zorunda kalacaktık. gerçekten en içten dileklerimle yönetime ve bütün sorumsuz futbolculara teşekkürlerimi sunuyorum.

    Herşey yönetimin tutumundan kaynaklanıyor. yanlış transfer politikası , yanlış seçimler, haldun üstünel'in gönderilmesi , yönetimin agır agır hareket etmesi... Elendiğimiz şu karpaty takımı küçümsememiz ? Nede olsa biz bunları havada karada geçeriz diye düşünmeleri ? çok büyük yazık hemde çok. amatörlükten başka bişey degil bu. Hani gelen gideni aratır derler ya; işte o bu olsa gerek. 3. haftaya gelmemize ragmen adamgibi transferler yapılmaması, yapılan transferlerin fos çıkması... şaka gibisiniz ? bilmem fakrındamısınız ama bu sene yeni stadımıza geçiş yapacagız. 100. yılımızı rezil ettiginiz gibi bu önemli senemizi rezil etmeye hiç hakkınız yok ! kaldı ki rezil olduk bile. Hadi beceriksizsiniz adam alamıyorsunuz o zaman elinizdelileri neden satıosunuz kardeşim ? kişisel banka borcunuzu mu kapattınız onların parasıyla ? Adnan sezgin denilen adam kimdir ? ne adam almasını nede satmasını bilen fos bir insandan ileri degildir. Haldun üstünel gibi iş bitirici ve kluplerle iyi diyalogu olan, türkiyedeki bütün kluplerin imrendigi 1 adamı elinizde tutamassanız transfer politikanız da dagılır takımın ahenki de dagılır.

    Şimdi asıl soru ve isteğimiz şudur.

    Bu olanların hesabını kim nasıl verecek ?

    ben soleyeyim kimse veremeyecek, veremessiniz de zaten verene kadar ligin ilk yarısı biter, o ara transfer döneminde 2 tane fos yıldız kiralayıp uyutursunuz taraftarı *

    TARiHi BAŞARILARLA DOLU, ŞANLI GALATASARAYIMIZA HiÇ YAKIŞMIYOR !

    YÖNETiMi ÇOK SAMiMi BiR ŞEKiLDE iSTiFAYA ÇAĞIRIYORUZ !

    UA_Alfonso
    ···
   tümünü göster