/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +1 -2
    paragraf denen bişey var huur çocuğu aha bak böyle;

    eski tasarım silindiğinde sözlüğü bırakacağım. aranızdaki ilkokullular bilmez, 5 yıl önce bu sözlük açıldığında anarşist ve özgür bir yapısının olması amaçlanmıştı. belki de sanal alemde bir devrim yarattı. alışıla gelmişin dışında yazılar, espriler, hatta küfürler vardı. tanım yapan fularlı ekşici binlerin aksine full taşak adamlar vardı bu sözlükte ve çoğu da ekşiden sıkılıp gelen zeki adamlardı. hem de tanım yapma zorunluluğu yoktu. neticede, inci sözlük belli bir zeka seviyesinin ürünüydü. admini olan yavşak televizyona maskeyle çıkıyordu, gibertmeler düzenleniyordu. incinin etkisi sonucu ekşi sözlükte artık tanım yapma mecburiyeti bile kaldırılmıştı. inciye ne olduysa dötüncü binler alındıktan sonra oldu ve inci sözlük miyadını doldurdu. eski yazarlar bıraktı, tekrar ekşiye döndü.

    ekşi bir bakıma incinin eski halini anımsatmaya başladı. aslında orası da şu an troll yuvası olmuş ama her neyse konumuz bu değil. serkan denen yavşağın tek amacı ssg gibi sözlükten para kazanmak olacak ki önce sözlüğü gittikçe popüler yaptı, bunun için yazar alımını neredeyse hiç kapamadı, üç ayda bir yeni nesil geliyordu amk sözlüğüne. haliyle bir o kadar da gerizekalı, huur çocuğu, troll, ilkokullu, barzo, keko dediğimiz sayısız it kopuk geldi sözlüğe, tak varmış gibi. önce sol taşak gibildi, sonra sansür geldi. bunlar normaldi çünkü sözlük popüler olmuştu ama hitap ettiği kesim ve varoluş amacı tam tersine dönmüştü. gerisini biliyorsunuz zaten, serkan bini reklamlardan para kazanmaya başladı, sözlük bugünkü haline dönüştü. eski günlerini aratır oldu. ne eski yazarlar, ne eski yazılar, ne eski capsler swfler, ne eski espriler, ne de eski hikayeler kalmıştı. bir zamanlar gibkofield bu sözlükte yazardı, bir zamanlar qamberdesouza bu sözlükte yazardı, bir zamanlar angutyus bu sözlükte yazardı.

    bu nickleri bilmiyorsan zaten senin ben sıfatını gibiyim. hatta mal adam eskiden düzgün yazı yazıyordu lan, ben hatırlıyorum. eski sözlükten geriye sadece tasarım kalmıştı, onun da içine sıçtılar işte. inci sözlük yıllar 3 yıl önce bitmişti zaten ama bu yeni tasarım nanesi ile resiyet kazanmış oldu. ben dahil çoğu insanın hayatını değiştirmiştir bu sözlük. çoğu insanın hayatında dönüm noktası olmuştur bu sözlük. artık bu sözlüğün de tamamen sonuna gelindi. bundan sonra gerçek inci asla olmayacak. yeni inci olacak. eski inciyi sevenler nerede ne yapıyor bilinmez ama yeni incide olmayacakları kesin. eğer hala eskiye özlem duyan varsa, içinde o ergen ateşi değilde gerçekten anarşist duygular besleyen varsa, kapitalist emperyalist huur çocuğu serkan binine hayatının ayarını vermek için sözlüğü bırakır.

    hem de öyle bir hafta girmemek gibi değil, tamamen, sonsuza kadar. modlara mesaj gönderin ve hesabınızı sildirin. yeni tasarımıyla ve ilkokullu huur çocuklarıyla serkan malını başbaşa bırakın beyler. bu size ne kazandırır, sözlüğe girip vakit öldürmemiş olursunuz, inci sözlük aklınızda güzel anıları ile yaşar, troll huur çocukları kafanızı gibmez. gidin hayatınızı yaşayın lan, gibtir edin bu tak çukurunda daha fazla vakit kaybetmeyin. bir binin para hırsı yüzünden, ilkokullular başınızı ağrıtmasın. illa ki gidecek bir yer bulursunuz, kafaya takmayınç arkanıza bakmadan kaçın dıbına soktuğumun sözlüğünden. ara sıra gelip fake hesap ile takıldığım sözlüğe bir daha asla geri dönmemek üzere veda ediyorum. başlığı herkes görsün diye uplayacağım. birkaç gün içerisinde de hesabımı sildireceğim. şimdi soruyorum sana, benimle misin iskoçyalı?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster