1. 151.
    +5
    SiSTEME DAHiL OLMAK ÜZERE OLAN OKUSUN, MESAJ ATSIN

    sistem kısaca şöyle işler, bir telefon çalar arkadaşınız size şunu yapcaz bunu yapcaz der, üstümüzde bi kol var ben bi kolum sen benim kolum olcan der, tercümesi şöyle

    beni biri gibti, şimdi sen gelirsen ben, beni gibenle seni gibicem, sonra sen bi arkadaşını gertieceksin, senle birlikte onu gibicez.

    birde losgalacticos gibi gibim bişey var o da grup gibiş oluyor.

    ---

    sen nerden biliyorsun sorunun cevabı, iki tane yannan kafalı ben çağırıp mesleğimi sordu avukatım dedim, sonra da bana "sen çalışmıisın biz çalışmadık daha zekiyiz daha çok para kazancaz" dediler. Ve anlattılar, zekadan eser yoktu, üzüldüm acıdım çocuklara, ama hayat önce domaltır sonra giber,

    ---

    iddia oynamanızı tavsiye ederim. Kesinlikle kazanma ihtimaliniz daha yüksek,

    ---

    Sattıkları ürün bir gibe yaramaz, kesinleke çok pahalı. Büromuzun internet sitesi, dahil olmak üzere kendi internet sitem ve iki farklı kişisel siteye o kadar para vermiyoruz, ayrıca kendim çaktım tasarıma ikitane wp tema, o gibiklerin easybuildrndan daha sağlam oldu (tasarımcı arkadaşlara laf yok, saygılar)

    --

    Boş boş küfür etme delilli konuş, o kadar para kazancaz diyosunuz hala banka hesabında 6 ayda 20000 tl para kazanmıs bir adam yok, en baştaki puşt kiralık arabalarla bugun bunu aldım , yarın bunu aldım diye sizi gibiyor, salak salak takılıyorsunuz. Haa unutmadan söyliyim, o parayı bu zikim sonic sistemden değil, gittiğiniz konferanslardan ve aldığınız salak kitapardan kazanıyor.
    --

    Aranızda takdir ettiğim enes, tanıyorum onu, zaten onun böyle bi toplu gibiş yapacağı belliydi.

    ...
    ···
   tümünü göster