/i/Tespit

  1. 1.
    +8 -4
    askerler olduğunu düşünmesi. en iyi asker bizimdir, en şanlı tarih bizimdir, en zor kazanılan savaşı biz kazandık, en yürekli bizim ırkımız, en çok bizim atalarımız acı çekti ahahahahahah
    aptallar biliyor musunuz acıyorum sizlere. yalanlara inanmak için o kadar uğraşıyorsunuz ki (: lisede bi tarihçi vardı "dünyada insanlar çok güçlü biri görürse "türk gibi güçlü, der" derdi ahahah. düşünebiliyor musunuz adam kendisini buna inandırmıştı.

    atatürk gibi bir deha bu saydıklarımın tabiki farkındaydı ama biliyordu ki ülkeyi bir arada tutmanın, ülkenin kendi kendine zarar vermesini önlemenin en pratik yolu milliyetçilik. milliyetçiliği ayakta tutmanın en pratik yolu da tabiki insanlara ilk okuldan başlayıp * yavaş yavaş yukarıda saydığım yalanlara inandırmaktı. atatürk de biliyordu damarlarımızdaki "asil kan" da bi halt olmadığını ama bizi bir araya ancak böyle getirebiirdi.

    ilk okuldan bu yana "vatansever koyunlar" olarak yetiştirildiğimize inanmayanlar varsa şu an yazdıklarıma hiç bir nedeni yokken sinirleniyor olmanız bile beyninizin yıkandığının açıkça kanıtıdır.

    eidt: 2. sınıf olacak başlık
    ···
   tümünü göster