/i/Günlük

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +29 -1
    ömrü sonsuz olan hiçbir şeyin olmadığı gibi inci de artık bitmiş durumda. sözlüğün tasarımı değil mantığı değişti. yeni bi inci girişimi oldu. bunun amacı sosyal medyadaki örümcek niteliğindeki liselileri sözlüğe çekip reyting kasmak. böylece reklamdan ondan bundan para kırmak. 5 senedir reklam almamış sözlük 2014 te ilk defa neden reklam aldı? sözlüğün bittiğinin onlarda farkında. bu yeni tasarımla amaçları daha çok yazar kazandırmaktı ama olmadı. tam tersine günden güne verimli yazar sayısı düştü. tahminimce 2-3 ay içinde günlük yazar ortalaması 150-200 civarı bir şeye düşer. bunların sözlüğü daha toparlamasına imkan yok. sözlük bitmiştir. biliyorum bunu yapmak zor olucak ama çıkış yapın ve bir daha bu siteye girmeyin. bu yeni tasarım olayı bir şaka değildir. serkan adı verilen itin dölü 2 kuruş fazla para için sözlüğü satmıştır. ismail alpen adı verilen köpek ise sözlükle kendi sözlüğüymüş gibi oyun oynamakta.

    inci için gidin burdan. zaten eğlenilmiyor artık burda. başlıkların kalitesi bir hayli düştü. her sonu olan topluluk gibi burası da bitti. elveda inci sözlük. türk internet aleminde gezebileceğim tek ortamı böyle uçurdular.

    uyanın artık. hiçbir şey yapamazsınız. bitti. ha facebookta takılmışsınız ha incide. bitti. her şey bitti.

    başlığı açtıktan 3 saniye sonra anan yazanlar, sözlükte tanıdığınız sizi hayata bağlayan mükemmel abiler, hunharca konuştuğunuz güzel konular, trollere gülmeler, komik capslerle eğlenmeler, troller yapmalar, @2 ler, olta atmalar, müzik paylaşmalar, olgun siyaset tartışmaları, sayfalarca usta kalemlerden hikayeler okumalar... daha birçok şey... edindiğiniz onca arkadaş, tanıdığınız onca güzel insan... hepsi bitti.

    sondan not: http://www.youtube.com/watch?v=QVJKEH8hA0Y
    yazıyı bu şarkıyla okursanız mutlu ama anlayışlı bir tavır takınırsınız ve beni daha iyi anlarsınız.
    ···
    1. 1.
      +9 -2
      Ah be panpa, ne diyeyim ki...

      (bkz: mesele renk degil arkadaş sen hala anlamadın mı/#157194585)
      ···
    2. 2.
      0
      duygulandım
      ···
   tümünü göster