/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 151.
    0
    et amk salağı et. hayatın sorunlarından dertlerinden uyuşturucu kullanarak kaçmaya çalışmışsın yıllarca, baktın kaçamıyorsun şimdi komple hayatın kendisinden kaçmaya çalışıyorsun. et amk. ne yaptın şu hayatta sıkıntılarının üstesinden gelmek için ? ne yaptın şimdiden daha mutlu olabilmek için de şimdi ben oynamıyorum deyip gidiyorsun ? seni şu hayattan soğutan maddeleri, kişileri hayatından çıkarmak için ne kadar çabaladın da şimdi hayattan kendini çıkartıyorsun ? kim tamamen mutlu ki şu dıbına koyduğumun hayatında ? hangimiz dört dörtlüğüz amk ?

    tamam eyvallah, yaşadıkların buradaki çoğu heriften daha ağır şeyler belli ki. ama değmez kardeşim. kanının son damlasına kadar savaşmadan değmez.
    sen şimdi altın vuruş yaparak ne yapacaksın biliyor musun ? hayatını gibip atan o maddeye galibiyet golünü attıracaksın. sahayı mağlup terk edeceksin. kararından vazgeçerek uzat maçı. elbet golü atacaksın.

    son editindeki o cümleyi kurmasan daha çok yazıp dökerdim de, belli ki inancın yok. umarım sahada kalırsın, umarım yok dediğin yaradanı bulursun.
    ···
   tümünü göster