/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    0
    selam binler..

    çok değişik bir olay meydana geldi. rüyamda eski sevgilim ölüyordu. bende evine falan gidiyordum ve orada yaşadığım anılar gözümün önüne geliyordu ve ağlıyordum. sonra uyandım.. buraya kadar herşey çok normal. rüya der geçerim normalde. fakat uyandıktan sonra telefonumu elime aldım ve arkadaşımın atmış olduğu mesajla şok oldum. mesaj aynen şöyleydi..

    kanka senle yeliz'i rüyamda gördüm. uyandığımda avcum bu şekildeydi..

    2 tane resim göndermiş. avuçlarının resmini çekmiş içinde kan vardı. vücudunda veya elinde herhangi bir yara veya kan izi yokmuş. kan yatağa bile bulaşmamış..

    rüyasında ise yeliz ben ve arkadaşım bi cafede oturuyormuşuz fakat hiç konuşmuyormuşuz. anlık görmüş ve uyanmış zaten..

    ve ablamda bir rüya görmüş. ablam rüyasında arkadaşımla beni bir cafede görüyor ve içeri giriyor. napıyorsunuz gençler diye sesleniyor. bizde kızları bekliyoruz falan diyoruz. içinden bana kızıyor yanına bi buyur etmedi falan diye. sonra cafede birdenbire yangın çıkıyor ve herkez kaçışıyor. ablam o sırada beni arıyor fakat göremiyor. bana sesleniyor bende burdayım diye cevap veriyorum fakat beni göremiyor ve uyanıyor. uyandığında sabah ezanı okunuyor...

    bu rüyaların hepsi aynı gün görülüyor ve o yüzden tesadüf diyip geçemedim. rüyalar konusunda bilgili olan bin panpalarımdan yardım bekliyorum beyler ne oldu lan zütü kaybediyomuyuz yoksa ?
    ···
   tümünü göster