/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -2
    öncelikle iyi geceler, adım a*** yaşım 23..ilk başta bunu neden mi söyledim, aranızdaki o beyni bacak arasında olan arkadaşlar aslında beynin kafatasında olduğunu unuttukları için.. senin yaşın küçük, pis liseli sen ne anlarsın demesinler diye.. fakat farkında değiller ki bir liseli kadar beyinleri kalmamış..

    tabi söylediklerim herkes için değil, sözlükte tanıdığım ve tanımadığım bir sürü kültürlü, zeki ve saygılı panpalarım var..ama lütfen şimdi söyleyeceklerime onlar alınmasın.. zaten o olgunlukta olduklarına da inanıyorum..

    belki de son 2 haftadır sözlüğe hergün girmeye başladım.. belki içini dökecek, yardıma ihtiyacı olan bir panpam vardır diye.. belki de canım sadece güzel bir yazı ya da güzel bir caps görmek istedi diye.. fakat nedense önceden hiç olmadığı kadar ana bacı ve ırkçılık muhabbeti dönmeye başlamış..

    şimdi, sevgili arkadaşım..ana bacı yapan, her cümlesinde karşısında ki insanın duygularını önemsemeden annesine veya bir yakınına söven arkadaşım.. eminim ki bu yaptığın sana çok doğal geliyor, haketti diyorsun kendi kendine.. fakat şunu unutma, ne kadar haketse de hiç bir anne çocuğunu huur lafını yemek için doğurmaz..

    lütfen şunuda söylememe izin verin.. sözlükte artık sübyancı sayısının artışından mı yoksa buna göz yumanlardan mı kaynaklanıyor bilemiyorum.. fakat hangi insan evladı daha 18 yaşını doldurmamış, küçücük bir kızın utanılası ferre görüntülerine yolla panpacılık yapabilir..bu olayın sadece aklımın almamasını isterdim fakat gelin görün ki midem de bir o kadar rahatsız..

    cümlelerimi toparlamam gerekirse, insanlığınızdan utanacağınız şeyleri, burda nasıl olsa beni kimse tanımıyor diye rahat rahat yapıyorsunuz.. fakat şunu unutmayın, siz belki insan olmaktan vazgeçtiniz ama bizler sizlere insanlığın sadece dış görünüşten ibaret olmadığını anlatmaya devam edeceğiz.. başarı oranı umramda değil..tek derdim sizlerden geleceğimi korumak.. gelecekte hayatımda olacak insanları korumak.. bence sizde de bu kadarını düşünebilecek insanlık kalmıştır..ne dersiniz?
    ···
   tümünü göster