/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 51.
    +5 -2
    panpam bir tanem

    sevilmemek de güzel şey boşver her şeyden önce

    arabesk dinleyip kendini bunalımda tutarsan, hiçbir kıza bir faydan olmaz. kızlar da kendilerine bir faydası olmayacak bir adama kolay kolay bakmazlar zaten.

    önüne bak, hayatına bak, bişeyler başarmaya çalış.. etrafında zaten insanlar olacak.

    şimdi sen kızacaksın ama, senin duyduğun his de aşk filan değil. hayranlık sadece.
    tanımadan aşık olabilmen mümkün değil. kuyrukluyıldızın kuyruğuna hayransın..

    aşk meşk olayını ilişkinin 2. ayından sonra anlarsın ancak.
    bir kıza gidip de ben sana aşığım dediğin zaman, hem farkında bile olmadan yalan söylüyorsun, hem de çok itici yaklaşıyorsun.

    erkekler köpek gibi, daha kolay kanabilir.
    kızlar tilki gibi, pislik de yaparlar, şekerlik de..sen direk gidip de "ben seni çok seviyorum, kafesime girsene" diye bir tilkiyi ikna edemezsin.

    yanında olmanın ona bişeyler katacağı düşüncesine sahip olmalı, onsuzluk seni mutsuz etmemeli, kafasına göre hareket edebilmeli, yokluğunda mutsuz oluyorsa, sosyal medyada biyerde takip edip de kafasında kuruyorsa, aklında bir yer ediyorsan içten içe, zaten o tilki, sen malum dükkan, kendi isteğiyle geliyor ve öyle şeker bir gelişi var ki, ulan sen çok uyanıksın gelme diyemiyorsun kolay kolay ilk seferlerde.

    her neyse, sorunun cevabı:
    sevilmek sabit bir his değil. sen ne kadar seviyorsan, sevilmek de o kadar güzel.
    sevmediğin ya da sevemediğin biri seni seviyorsa, bu çok rahatsız edici ve baskı altına alıcı bir hisken, sevdiğin insan yediği yemeği sana doğru uzatınca "istemiyorum" dediğinde "oley" diyorsa, "e öyle diyeceksen niye bana uzatıyosun" diye sorunca "seni yemekten çok seviyorum çünkü" dediği zaman mesela.. kalbinin ve midenin içinde havaifişekler atılıyor sanki.

    seversen ondan başkasıyla sevişmeyi hayal bile edemezsin, ne bileyim ıslak saçla sokağa çıkıp 3 gün yamuk boyunla yürüyen biri olarak, onun ayaklarının üşüyeceğini hesap edersin anlatabiliyor muyum? çok değişik bişey
    ···
   tümünü göster