/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +70 -5
    Tüm izlediklerimiz ertem şener'in vücut işleyişidir. programdaki her konuk ertem şenerin bir uzvunu temsil etmektedir.

    sinan engin ---> kalp: Sinan engin ertem şenerin kalbini temsil etmektedir. Açılan tüm konulardaki yorumlamaları hep iyi niyetli, toparlayıcı, 'ben onu tanırım pırıl pırıl çocuktur' minvalindedir. ertem şenerin pamuk gibi kalbini temsil eder sinan engin programda. ayrıca ertem şenerin 'ak' partili olması sinan enginin kafasının yayında 'ak' ışıklar saçması derin mesajlar içerir.

    Rasim Ozan Kütahyalı ---> yannan: Beyler r.o.k sizin de bildiğiniz gibi programlarda yerli yersiz öne çıkıp kalkışa geçiyor. Tam bir yannan işlevi görmektedir, ertem şenerin onu (yani yannanını) dizginlemeye çalışması da tesadüfi değildir. yannan gibi ani kalkışlar sergileyen rasim ozan kütahyalı sıkça sinan engin (kalp) ile karşı karşıya gelmekte ve programın sonuna doğru işini bitirmiş olup ve uyumak istemektedir. Bu da ertem şenerin erken boşalma sorununa işarettir. Erken boşaldığı için rasim ozan'ın (ertem şenerin yannanı) enerjisi çabuk biter ve programın sonuna doğru esnemeye başlar ve uyuklar.

    Ahmet çakar ---> züt: Sizin de bildiğiniz gibi ahmet çakarın her programda bişeyler 'sıçması' saçma sapan konulara ve olaylara değinmesi ertem şenerin boşaltım sisteminde görev yapmaktadır. Dikkat edilecek olursa ahmet çakar(züt) r.o.k(yannan) ile sık sık fikri paralellik yaşamaktadır. ikisi de boşaltım sisteminde görev yaparken aynı fikirde olurlar ama rasim ozan(yannan) uyanırsa canı tatmin edilmek isterse ihtilafa düşerler.

    Abdülkerim Durmaz ---> Beyin: Genelde pek konuşmaz, dediği olmaz ve ertem şenerin beynini temsil eder. programda sıkça şaşırır ve ertem şenerin diğer uzuvlarına hak verir. Fikirleri zaman zaman sinan engin (kalp) ile paralellik gösterir. R.o.k'un (yannan) ani çıkışlarına şaşırır, onu anlamaya çalışır.

    beyler valla bu program hakkında naçizane tespitim budur. programı bir de bu gözden izleyin derim.
    ···
   tümünü göster