/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +67 -3
    sakarya üniversitesi-sapanca 2 yıl önce

    kirasi 200 lira harabe mi harabe bi evde kalıyoruz. ki öyle harabe ki üst kat boş perili evi andırıyor ve ev kerbinten. sobalı olması bir yana salonda saddamın bulunduğu tek kişilik sığınak gibi sığınak vardı. neyse konuya giriyorum okulun güzellerinden birisine yanığım kızda güzel ama baya. beyler yalan yok yakışıklıyım ama fakirim aq. evde 2 kişi kalıyoruz ısınmak için salonda yatıyorduk. odaları hiç kullanamadık kışın bazen sabahları üşürüm diye geceden üstümü giyinip yatıyordum.

    neyse bu kız arkadaşlarıyla kartepeye otele gidecekti. bende eve davet ettim ama yalandan yani istersen gibisinden konuştum abi kız olur gelirim dedi. ee kartepe falan ya istemiyordum sende kalırım final zamanıda yakın ders çalışırız müsait mi ev falan dedi.

    ev arkadaşıma alo çaktım aga evi düzenle biz kızla sahilde içer eve damlarız sen bu gece sinanlarda kal olur olur dedi.

    söylediğim gibi çay içtik eve geçtik tabi 2 çuval odun almıştık onlarda bitmiş oysa o kadar ekonomik kullanıyorduk. dedim ya odun biter diye salonda yatıyor üstüne yorganla falan tv izliyorduk sobayı yakmıyorduk. nasıl verem olmadık şaşırıyorum amk.

    abi kız geldi sağolsun arkadaş evi toparlamış salonda yattığımıza dair eşya bırakmamış. neyse kız ev soğuk dedi lan gittim kömürlüğe odun yok. hagibtir dedim napçaz? ev sahibine gittim abi odunum yok böyle böyle arkdaş var ders çalışmam lazım adam sayıyla odun verdi yemin ediyorum 9 tane odun saydı verdi. alırım sonra dedi.

    geldim yaktım odunları tabi gece 11e kadar zütürdü bizi. tekrar üşümeye başladım dedi kız. lan kafayı yicem aq nereden bulacağım odun ya dedim bekle geliyorum. topuklarımı züte vura vura fırına gittim 2 tane sabahçı fırın vardı.

    dedim abi s.a üniversite öğrencisiyim param yok bana odun verir misin adam dedi bizde odun yok fındık kabuğu var dur vereyim sağolsun 1 poşet verdi aq.

    diğer fırına gittim lan adam benim boyumda 3 tane odun verdi kırarsın yakarsın dedi kucağımda koşa koşa eve geldim. hemen fındık kabuklarını yaktım ev ısındı ama kız binpişman geldiğine ınstagramda arkadaşları şömine başında şarap içerken fotoğraf koymuş kartepede aq.

    sonra muhabbet iyi falan ders yalan oldu göz göze geliyoruz lan soba saat 2 gibi yine poff. gerçi arada dizi falanda izledik ama karıyla yan yanayız kuzuyu ürkütmemek için hamle yapmıyorum. dedim bu sefer ne tak yicem he dedim odunlar var kırayım onları yakar sonra yatağa geçeriz zaten. abi odunlar bir kalın kıramadım aq allah bin belamı versin hiç bir babayiğit kıramaz bileğim kadar odun nasıl kırılmaz lan kafayı yedim sobaya girmiyor. abi sinirimden ağlıcam kız üşüdüm üşüdüm diye bağırıyor. eve bırakır mısın diyo. lan gibim kalkık elimde ekmek pıçağı odunu kesmeye çalışıyom gözümde yaş aq. abi baktım böyle olmuyor ben seni eve bırakayım dedim.

    kız giyindi üzerini abi ayakkabıları giymek için eğildi dedim en kötü tokat atar gider sarıldım arkasından. lan karıda döndü sarıldı aq başladık yiyişmeye bildiğin sevişiyoruz onun üstünde mont tek ayakkabısını giymiş kapının orada sevişiyoruz bu tek eliyle benim dalgayı sıktı falan dedim içeri gir olur dedi. kucağıma aldım yatağa zütürdüm bunun üzerinde mont ayakkabı olduğu için ışığı aç soyunayım dedi lan ışığı bi açtım benim yatağın üstünde fare. hay ananı gibeyim karı çığlığı basmasıyla evden fırlaması bir oldu. tek kelime etmeden koşa koşa evine gitti ( 3-4 sokak aşağıda idi onların ev- onun evine erkek girmesi zordu ev sahibi eski kafalı o yüzden bizim evde kalacaktık) lan bende sinanlara gittim. sinan kupon tutturmuş bunlar çilingir sofrası kurmuş.

    tabi saat 3 falandı bunlar oooo paşa gelmiş. pompaya vur rakıyı iç ohhhhh paşa lan bu falan taşak geçiyolar. oturdum abi tek tek anlattım. lan adamlar gülüyor ama anıra anıra gülüyor aq.

    işte beyler bu da böyle bir anımdır.

    sonradan takıldım karıyla dip not1
    o odunlar evden taşınırken sobanın yanında duruyorlardı not2
    ···
   tümünü göster